Van raktáron
Részletek
Cikkszám
EN7000363E
Csomagolás adataiKiszerelés

1 db


Szélesség

38 mm


Magasság

200 mm


Mélység

90 mm


Súly

bruttó 80 g


Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
2 880 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XBRA130S
Kialakítás

Trimmer:

Igen

Mosható:

Igen

Készülék jellemzők:

Optimalizált vágóelem, Precíziós fej, Smart Foil, Borotva típusa: Elektromos férfi borotva

Kijelző/vezérlés

Töltöttségi szint kijelző:

Igen

Áramellátás

Működési mód:

Hálózati

Általános jellemzők

Szín:

Kék

Tömeg:

0.358 kg
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
9 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XPHIQP253020
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
13 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMEP7300
Új, továbbfejlesztett technológia a gyorsabb, hatékonyabb szőrtelenítéséért és selymesebb bőrért
Gyors és hatékony működés: 60 %-kal több szőrt távolít el egy mozdulattal
40 db csipesz: gyors és hatékony szőrtelenítést biztosít
Már 0.5 mm hosszúságú szőr esetén is tökéletesen alkalmazható
4 hétig tartó szőrtelen állapot

Hálózati működés
Mosható fejek
2 sebességfokozat
Tisztító kefe

Bársonyos, sima bőr

A Smooth & Silky 3-in-1 epilátor továbbfejlesztett epiláló rendszerrel rendelkezik, tervezése kényelmes, tartós, sima eredmény elérését teszi lehetővé. A készülék akár négy hétig tartó szőrtelen bőrt biztosít. Gyorsabb teljesítménye következtében - egy menetben 60%-al több szőrszálat távolít el a tövétől - pillanatok alatt megszabadulhatsz a szőrszálaktól.

Hatékony, már 0,5 mm hosszúságú szőr esetén

A negyven kényelmes csipesz- számuk kétszerese a piacon lévő különböző más termékekben alkalmazott csipeszek számának - még a legfinomabb - akár 0,5 mm-es - szőrszálakat is meg tudja ragadni, így biztos lehetsz benne, hogy eléred a kívánt sima és egységes eredményt.

Mosható

A levehető, mosható fejnek köszönhetően az epilátorod karbantartása gyorsan és könnyen végezhető - pontosan úgy, ahogy a szőrzeted eltávolítása!
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
21 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMF4000

ControlCut technológia: középen beépített extra vágóél levágja a hosszabb szőrszálakat
Billenő fej záró funkcióval: maximális érintkezés és komfortérzet
100% vízálló
Precíziós trimmelő toldat
3 napos borosta formázó toldat
45 perc vezeték nélküli használati idő
4 órás töltési idő
Akkumulátoros üzemmód
2 LED: töltést-, alacsony-, és teljes töltöttségi szintet jelez
Tisztító kefePontos, alapos borotválkozás

A Remington új Style Series sorozatának F4 készülékével akár a legmélyebben fekvő szőrszálakat is elcsípheted. A Remington Style Series közepes árfekvésű készüléke, az F4 mindent megad, amire szükséged van a pontos, alapos borotváláshoz, miközben továbbra is megtarthatod változatos hosszúságú borostádat. Azoknak is ajánljuk, akik a simára borotválkozás fáradsága vagy irritációi nélkül akarnak ápolt megjelenésű arcszőrzetet kialakítani. A tökéletes borotválás érdekében a ControlCut Technológia egy mikro-vezetőfésűt intercept nyíróval kombinálva még a legmélyebben fekvő szőrszálakat is képes befogni.

Borostaformázó toldat

Azokon a napokon, amikor inkább nem akarsz teljesen simára borotválkozni, a 3 napos borostaformázó toldat siet a segítségedre, illetve a precíziós trimmelővel kreálhatsz éles, kontúros széleket.

Kontúrkövető technológia

A ConstantContour funkció és a billenő fej segíti a borotvát az áll és az állkapocs körüli nehezen hozzáférhető területeken történő óvatos és hatékony navigálásban, ezáltal elkerülhető a bőr irritációja. A készülék 45 perces vezeték nélküli üzemidővel rendelkezik, továbbá teljesen vízálló, így gyorsan és könnyen tisztítható.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
21 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMHG2000
Az Omniblade Advance multifunkciós arcszőrzet igazító különböző stílusok kialakítását teszi lehetővé a levehető fejnek és a 7 cserélhető tartozéknak köszönhetően. Élvezd a csupán 0,15 mm-es bőrhöz közeli eredményeket *, az új finoman megmunkált pengék segítségével, amelyek garantáltan kitartanak 5 évig**. Innovatív kivitelével kiváló arcszőrzet formázást érhetsz el, valamint segít a nehezen elérhető területek formázásában is a 40 perces vezeték nélküli használati idő alatt, hogy a megjelenésed tökéletes legyen

Érj el bőrközeli eredményt az Omniblade Advance multifunkciós arcszőrzet igazító finoman megmunkált pengéi segítségével! Alakíts ki tisztára borotvált külsőt és élvezd a csupán 0,15 mm-es* bőrközeli eredményeket. LEVEHETŐ FEJ ÉS 7 CSERÉLHETŐ TARTOZÉK Az Omniblade Advance multifunkciós arcszőrzet igazító különböző stílusok kialakítását teszi lehetővé a 35 mm-es levehető fejnek és a 7 különböző cserélhető tartozéknak köszönhetően:


4 x borosta formázó toldat (1, 2, 3 és 5mm)
Micro trimmelő
1 x 3mm Micro trimmelő toldat
1 x 6mm Micro trimmelő toldat


5 ÉV PENGEÉLETTARTAM Az Omniblade Advance multifunkciós arcszőrzet igazító vágókéseit tervezésüknek köszönhetően a termék 5 éves élettartama során** nem kell kicserélni, így napról-napra, mindig a megszokott, kiváló minőségű szőrtelenítésben lesz részed. Specifikációk:


Finoman megmunkált pengék
Bőrhöz közeli eredmény 0.15mm
Levehető tartozékok
35 mm-es fő vágókés
5 éves pengeélettartam
Mikro trimmelő
3, 6 mm mikro trimmelő toldatok
1, 2, 3, 5 mm borostaformázó toldatok
40 perc vezeték nélküli használati idő
4 órás töltési idő
USB töltő kábel
1 LED / Sárga / Többlépcsős LED
100% vízálló
Tartó táska

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
23 490 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMR3000
A Style Series R3 készülék megbízható teljesítménye, maximális kontaktust biztosító kialakítása és legfontosabb jellemzőjeként, az általa biztosított kényelem következtében igazán könnyen és magabiztosan tudsz borotválkozni vele.

Kíméletes, hatékony borotválkozás

A Duplasoros Vágókések azt jelentik, hogy borotválkozás közben nagyobb lefedettséget érhetsz el, így több szőrt tudsz levágni. A Style Series R3 rugalmas vágókésekkel és billenő fejjel rendelkezik, hogy borotválkozás közben teljes kényelemet biztosítva pontosan követhesse az arcod körvonalát.

Borostaformázó toldat, pajeszvágó

A borotva vágófejére csatlakoztatható 3 Napos Borostaformázó toldat segítségével nem kell aggódnod, hogy netán túl sok szőrt nyírsz le, mivel ez a toldat gondoskodik róla, hogy a borosta hossza tökéletesre legyen levágva. A ComfortTrim vágókésekkel felszerelt továbbfejlesztett kipattintható vágó segítségével a borotválkozás előtt vissza tudod vágni a hosszabb szálakat, meg tudod igazítani a barkódat vagy alaposan leborotvált, határozott körvonalakat tudsz kialakítani az állkapcsod körül.

A készülék vezetékes használata állandó és megbízható energiaellátást biztosít.


Dupla soros szitaborítású vágófejek
Antimikrobiális bevonat: csökkenti ez irritációt
Rugalmas szitaborítású vágófejek és billenő fej a maximális kontúrkövetéshez
ComfortTrim kipattintható pajeszvágó
Ergonomikus kialakítás
Hálózati üzemmód
LED kijelzés
3 napos borostaformázó toldat
Tisztító kefe


A Style Series R3 rugalmas vágókésekkel és billenő fejjel rendelkezik, hogy a borotválkozás közben teljes kényelemet biztosítva pontosan követhesse az arcod körvonalát. A borotva vágófejére csatlakoztatható 3 Napos Borostaformázó toldat segítségével nem kell aggódnod, hogy netán túl sok szőrt nyírsz le, mivel ez a toldat gondoskodik róla, hogy a borosta hossza tökéletesre legyen levágva.

A Style Series R3 rugalmas kettős vágókésekkel, továbbfejlesztett csuklós nyakkal van ellátva, hogy hatékony borotválkozást biztosítva pontosan követhesse az arcod körvonalát.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
20 490 Ft
db
;