Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 016 Ft
Bruttó ár:
1 290 Ft
db
Cikkszám
SOM-HF9-WH
A HF 9/WH Kézi ventilátor praktikus kivitelének köszönhetően kézben tartva vagy az asztali tartóba helyezve is használható. Kicsi méretének köszönhetően, bárhova magával viheti, így mindig kéznél lehet.
A kézi ventilátor teljesítménye 3 fokozatban szabályozható.
Tartozékként adjuk hozzá a 80 cm USB töltővezetéket és a 1200 mAh Li-ion akkumulátort.

Használja a kis helyigényű, hordozható kézi ventilátorunkat, amely gyors megoldás lehet a meleg nyári napokon.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
2 591 Ft
Bruttó ár:
3 290 Ft
db
Cikkszám
SOM-TF10USB-WH
HOME TF 10 USB/WH Asztali USB ventilátor, 10cm átmérő, Fehér

A TF 10 USB/WH Asztali ventilátor USB aljzatról működtethető a hozzá tartozó 1,4 m vezeték segítségével. Akár asztali számítógéphez/laptophoz csatlakoztatva íróasztalán üzemeltetheti a meleg napokon. A ventilátor 4 db áttetsző műanyag lapáttal rendelkezik, melyek átmérője 10 cm.


Amennyiben hálózatról is szeretné használni, ajánljuk a SA 24USB cikkszámú adapterünket, amit az oldalunkon tud megvásárolni.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 410 Ft
Bruttó ár:
1 791 Ft
db
Cikkszám
SOM-TF31
Az asztali ventilátorok kiváló szolgálatot nyújtanak hőség idején, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. Segítségükkel a kevésbé levegős, valamint fülledt helyiségekben is javíthatunk a komfortérzetünkön.
A TF 31 típusú asztali ventilátor 30 cm lapátátmérővel rendelkezik. A termék dizájnos fehér külseje kifejezetten illik az irodai miliőhöz. A készülék teljesítményének szabályozásakor összesen három fokozat közül választhatunk. A terméken állítható a fejdőlésszög, illetve bekapcsolhatjuk az oszcillálást, amely 90°-os szögben végez mozgást.
Az eszköz mérete: 34,5 x 47 cm. A tápkábel hossza: 1,45 m. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból!
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
4 375 Ft
Bruttó ár:
5 556 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 567 Ft
Bruttó ár:
1 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 567 Ft
Bruttó ár:
1 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDFN05311S
F Energiahatékonyság

Az energia és erőforások megtakarítása sosem volt fontosabb, mint jelenleg. A Beko környezetvédelmi jövőképe F osztályú -10% energia hatékonyságú mosogatógépeket kínál.

Quick & Clean program

A Beko egyedi Quick & Clean (Gyors & Tiszta) programja biztosíték az A kategóris mosás teljesítményre, nem csupán az enyhén szennyezett, de az átlagosan szennyezett csészék és edények számára is.WaterSafe+

A WaterSafe+ extra biztonságot nyújt és automatikusan elzárja a víz bevezetést abbanaz esetben, ha a víz bevezető cső szivárogni kezd.Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
86 606 Ft
Bruttó ár:
109 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDFN28422W
A++ Energiahatékonyság
Az energia és erőforások megtakarítása sosem volt fontosabb, mint jelenleg. A Beko környezetvédelmi jövőképe A+ és A++ osztályú -10% energia hatékonyságú mosogatógépeket kínál.

Automata program
Az automata programnak köszönhetően az edények szennyezettségét szenzorok segítségével állapítja meg, majd automatikusan beállítja a szükséges mosási ciklust, ezzel mentesítve Önt, hogy saját magának kelljen meghatároznia a programot.
Szennyeződésérzékelő szenzor
Megállapítja az edények szennyezettségi fokát és kiválasztja a legmegfelelőbb mosogatási programot.Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
141 724 Ft
Bruttó ár:
179 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDFN28422X
Megnövelt 14 terítékes kapacitás

A teherbírás nagyobb, így tökéletes ünnepi vacsorára, alkalmakra a barátaival és családtagjaival. Alkalmazkodik az Ön igényeihez: mostantól egy mosás elegendő minden edényhez.

AQUAINTENSE®

A forgatható karon keresztül akár 5-ször hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a nagyon piszkos edényekben. 180 fokos szögben elforgatható, és a mosogatógép alján helyezkedik el, ahol a víznyomás nagyobb.EASY FOLD PLATE

Az alsó kosárban lévő tányértartók könnyen összecsukhatóak, a hely hatékonyabbá tegyék, és helyet biztosítson a nagy edények számára.ACROBAT SYSTEM

A mosogatógépben bármilyen méretű edény betöltése az acrobat rendszer miatt lehetséges. Lehetővé teszi a 3 fokozatú felső kosár beállítását a maximális rugalmasság érdekében. Több hely az edényeknek, kevesebb gond az Ön számára!

FLEXIBLE HALFLOAD™

Ezzel az opcióval befejezheti a mosogatási programot, még akkor is, ha a mosogatógép kevesebb edénnyel van megtöltve.STEAMGLOSS ®

A Steam Gloss® technológia megőrzi a poharak és porcelán edények újszerűségét. Az extra 10 perc a program végéig kiváló szárítást biztosít anélkül hogy az edények elveszítenék a fényüket.Csúszózáras mosogatószer adagoló

Az új mosószer adagoló csúszó zárral van felszerelve, és lehetővé teszi az egyszerű használatot.

Robusztus permetező kar

A mosogatógép robusztusabb permetező karokkal van felszerelve, és az erősebb vízsugárzás lehetővé teszi az edények hatékony tisztítását. Maximális mosási hatékonyság!

Csökkentett fogyasztás-9,5 L

A 3 zónára (felső kosár, alsó kosár és edénykazetta) különálló betáplálási területeknek köszönhetően mindössze 9,5 literes vízfogyasztás érhető el egy mosási ciklusban.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
145 661 Ft
Bruttó ár:
184 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDPS7405W3
ECOGENTLE ™


A Beko-EcoGentle ™ technológia lehetővé teszi a ruhák száradását a színek elhalványulása nélkül. Az A +++ -10 százalékos energiahatékonysági osztálynak köszönhetően 73 százalékos energiát takarít meg * a C osztályú kipufogógázhoz vagy a kondenzátor szárítókhoz * képest. Ezenkívül alacsony hőmérsékleten (60 ° C-on, EcoGentle ™ hőszivattyúval, 110 ° C helyett kondenzátorral történő szárítás) a ruhadarabok enyhébbek. Ha a ruháid beszélhetnének, megköszönnék. * WD gyári teszt eredménye.OPTISENSE®


Az OptiSense® technológia a Beko szárítóban optimalizálja a szárítási ciklust, így nem kell kitalálni, hogy mennyi ideig kell szárítani a ruháit. A három intelligens érzékelőnek köszönhetően kiválaszthatja, milyen száraz legyen a mosoda. A szárító leáll, amint elérkezik a szárítási fok. Akár nedves, akár száraz - kívánságod a mi parancsunk.


AQUAWAVE® TECHNOLÓGIA


Egy kis bátorság, hogy kedvenc ingét a szárítóba dobja. Nem kell aggódnia a Beko AquaWave® technológia miatt. A lapátelemek és a speciális dob egy olyan hullámszerű mozgást hoznak létre, amely óvatosan mozgatja a ruhát a szárítóban, hogy gyorsan megszáradjon és puha legyen - így hosszú ideig élvezheti kedvenc pólóját.


Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
86 606 Ft
Bruttó ár:
109 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDSN26420X
Beko DSN26420X beépíthető mosogatógép, 6 program, 14 teríték, A++ energiaosztály
Elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagoló

Könnyen nyitható adagolófedél

Ügyeljen rá, hogy ne sértse meg az ujjait, amikor megpróbálja kinyitni a mosogatószer adagolót. Az elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagolót annyira könnyű kinyitni és becsukni, hogy szinte már gyerekjáték.
SteamGloss®

Vízfoltoktól mentes poharak

Az asztal megterítve, de a poharakon mintha vízfoltok látszanának. A SteamGloss® 10 perces, kibővített melegítési ciklusa jóvoltából a poharak úgy csillognak, mint az újak. A 23%-kal* fényesebb üvegnek és 30%-kal* fényesebb porcelánnak hála a következő tálalással mindenkit le fog nyűgözni. * Külső fél laboratóriumai által tesztelve


TrayWash™

3 tálca intenzív tisztítása egy menetben

Ne hagyja, hogy a sütőtálcák és tepsik tisztításának hálátlan feladata eltántorítsa a sütés-főzéstől. A 3 tálcányi férőhelynek és az erős, nagynyomású tálcatisztító programnak hála a TrayWash™ elvégzi Ön helyett a munka nehezét. Most már a sütése eredményét is felhőtlenül élvezheti.
Egyszerűen behajtható tányértartó

Extra hely az edényeknek, fazekaknak

Minden főzéskor különféle méretű edényeket és serpenyőket használ, és szüksége van egy olyan mosogatógépre, amely mindezt megérti. Az egyszerűen behajtható tányértartó jóvoltából könnyen eltávolíthatja a tányérok rekeszét, hogy beférjenek a nagy fazekak és edények. Vége a napoknak, amikor a legnagyobb edényeket kézzel kellett elmosogatni, és milyen jó is megszabadulni ettől a munkától!Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
120 465 Ft
Bruttó ár:
152 991 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
64 559 Ft
Bruttó ár:
81 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
40 150 Ft
Bruttó ár:
50 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
76 370 Ft
Bruttó ár:
96 990 Ft
db
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • . . .
  • 10
;