Cikkszám
EI1050821

Védőszigetelt kialakítás
Túlterhelés-, rövidzár-, és fordított polaritás védelem
Töltőelektronika
Acéllemez ház
Hordfogantyú
Beépített ampermérő
Tápkábel európai hálózati átalakítóval
Töltőkábel erős krokodil csipeszekkel


Termék leírása

A CC-BC 10 E egy automata, nagyteljesítményű, 12 V-os elektromos akkumulátor töltő. A töltési folyamatot az ampermérő segítségével ellenőrizheti, amely mindig a pillanatnyi töltőáramot mutatja. A töltőelektronika max. 14,1 V-ra korlátozza a töltési feszültséget (IU-jelleggörbe); így nem tudja túltölteni a csatlakoztatott akkumulátort, és nem kell folyamatosan ellenőrizze a töltési folyamatot sem. Bár a töltőt kifejezetten a modern, karbantartást nem igénylő akkumulátorokhoz tervezték, nagyszerű segítség a ritkán használt akkumulátorok fenntartó töltésének biztosításához is. A két darab erős és szigetelt krokodil csipesszel ellátott töltőkábelt egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkumulátor pólusaihoz. A kézreálló és erős fogantyú segítségével gyorsan, biztosan és könnyedén mozgathatja a készüléket.

Műszaki paraméterek
Elektromos hálózat
230 V | 50 Hz


Töltési feszültség
12V


Töltőáram min. (névl./tényl.) - max. (névl./tényl.) 12 volt egyenáramnál
10 / [-] A


Töltőáram (névl./tényl.) 12V - automatikus töltés
7,1 / 10 AVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
17 900 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
650 Ft
blist
Cikkszám
HCT-000625B
Kiváló minőségű 20 V-os Li-ion akkumulátor 2,5 Ah kapacitással. Ez az akkumulátor az ACCU 6020 program része, és számos szerszámtípussal kompatibilis. Az akkumulátor töltöttségi állapotjelzővel van ellátva.

A feleslegesen valahol heverő, használaton kívüli akkumulátor spontán lebomlik, és ha nem töltik rendszeresen, idővel visszafordíthatatlanul károsodhat. Manapság bevett gyakorlat, hogy minden szerszámhoz saját akkumulátortípus tartozik, amely - bár a szerszám beszerzési árának jelentős részét teszi ki - élete nagy részében haszontalanul áll a raktárban vagy a műhelyben.

Az accuprogram 6020-nak köszönhetően az akkumulátort egész évben használhatja többféle kerti berendezésben, és így a lehető legjobban kihasználhatja kapacitását és élettartamát.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
25 500 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
29 990 Ft
db
Cikkszám
XDURDBAAB4
Az új Duracell elemek még koncentráltabb energiával bírnak. Új, ún. High-Denisty magjuknak köszönhetően minden eddiginél hosszabb élettartammal rendelkeznek. Mindegy milyen eszközköz használjuk, a Duracell mindig a legjobb teljesítmányt nyújtja. "Duralock" töltésmegörzővel.

Az elemek a tárolás során elveszíthetik töltöttségüket. A Duracell prémium elemei "Duralock Power Preserve" technolóviával készülnek. Így, akár 10 éven át tartó tárolás mellett is garantáltan megőrzik töltöttségüket.

1,5 V, alkáli elem,

Frissesség: 10 év,

A csomagban lévő elemek száma: 4 db
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
1 091 Ft
db
Cikkszám
XPANENCHAAB419Típus
AA


Kapacitás
1900 mAh


Kiszerelés
4 dbVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
11 991 Ft
db
Cikkszám
XPANEPAAAB4
Gyártó:

Panasonic

Méret:

AAA / LR03 / Mikro

Kémia:

Alkáli (Alkaline)

Újratölthető:

Nem

Elem típusa:

Alkáli elem

Tartósság:

Tartós

Feszültség:

1,5 V


Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
1 390 Ft
db
Cikkszám
XPANEPAAB4
Gyártó:

Panasonic

Méret:

AA / LR6 / Ceruza

Kémia:

Alkáli (Alkaline)

Újratölthető:

Nem

Elem típusa:

Alkáli elem

Tartósság:

Tartós

Feszültség:

1,5 V
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
1 290 Ft
db
Cikkszám
XSTAPBC400B090
Termékleírás

Merült már le a telefonod a legfontosabb pillanatban? Hagyott már cserben a tableted, mikor szükséged lett volna rá, de sehol egy konnektor? Van erre egy-két jó megoldásunk! Nézz körbe a Stansson powerbankok között, és találd meg az igényeidnek legjobban megfelelő akkumulátort! A Stansson powerbankok között találsz kis méretű elegás darabot (Classic vagy Prime termékek) , de robosztus, időjárás és strapabíró készülékek is akadnak (Adventure termékek), ha a szabadban szeretnéd használni.

Classic termékcsaládunk A 9000 mAh kapacitású PBC400B-090 powerbankja kitűnő választás lehet, ha éppen szükséged van az alábbi extrákra egy powerbanktól:

- 2x USB kimenet
- LED lámpa
- LED kijelző
- Micro USB bemenet
- 9000 mAh

Akár pár töltésre való energiát vinnél magaddal, akár egy kisebb eőművet, akkumulátoraink kapacitása között biztosan találsz neked megfelelőt! 2500 mAh -tól akár 22000 mAh -ig, egy vagy több usb porttal, digit kijelzővel, beépített kábellel, bármit keresel, szinte biztosan megtalálod termékeink között!
Szélesség (max.)
74.00 mm


Magasság (max.)
142.00 mm


Mélység (max.)
15.00 mm


Vízálló
Nincs


Ütésálló
Nincs


Beépített zseblámpa
Van


Izzó típus
LED


Egyéb
Egyszerre 2 mobil eszköz töltéseVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
4 490 Ft
db
;