Cikkszám
XBEKDFN05311S
F Energiahatékonyság

Az energia és erőforások megtakarítása sosem volt fontosabb, mint jelenleg. A Beko környezetvédelmi jövőképe F osztályú -10% energia hatékonyságú mosogatógépeket kínál.

Quick & Clean program

A Beko egyedi Quick & Clean (Gyors & Tiszta) programja biztosíték az A kategóris mosás teljesítményre, nem csupán az enyhén szennyezett, de az átlagosan szennyezett csészék és edények számára is.WaterSafe+

A WaterSafe+ extra biztonságot nyújt és automatikusan elzárja a víz bevezetést abbanaz esetben, ha a víz bevezető cső szivárogni kezd.Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
86 606 Ft
Bruttó ár:
109 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDFN28422W
A++ Energiahatékonyság
Az energia és erőforások megtakarítása sosem volt fontosabb, mint jelenleg. A Beko környezetvédelmi jövőképe A+ és A++ osztályú -10% energia hatékonyságú mosogatógépeket kínál.

Automata program
Az automata programnak köszönhetően az edények szennyezettségét szenzorok segítségével állapítja meg, majd automatikusan beállítja a szükséges mosási ciklust, ezzel mentesítve Önt, hogy saját magának kelljen meghatároznia a programot.
Szennyeződésérzékelő szenzor
Megállapítja az edények szennyezettségi fokát és kiválasztja a legmegfelelőbb mosogatási programot.Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
141 724 Ft
Bruttó ár:
179 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDFN28422X
Megnövelt 14 terítékes kapacitás

A teherbírás nagyobb, így tökéletes ünnepi vacsorára, alkalmakra a barátaival és családtagjaival. Alkalmazkodik az Ön igényeihez: mostantól egy mosás elegendő minden edényhez.

AQUAINTENSE®

A forgatható karon keresztül akár 5-ször hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a nagyon piszkos edényekben. 180 fokos szögben elforgatható, és a mosogatógép alján helyezkedik el, ahol a víznyomás nagyobb.EASY FOLD PLATE

Az alsó kosárban lévő tányértartók könnyen összecsukhatóak, a hely hatékonyabbá tegyék, és helyet biztosítson a nagy edények számára.ACROBAT SYSTEM

A mosogatógépben bármilyen méretű edény betöltése az acrobat rendszer miatt lehetséges. Lehetővé teszi a 3 fokozatú felső kosár beállítását a maximális rugalmasság érdekében. Több hely az edényeknek, kevesebb gond az Ön számára!

FLEXIBLE HALFLOAD™

Ezzel az opcióval befejezheti a mosogatási programot, még akkor is, ha a mosogatógép kevesebb edénnyel van megtöltve.STEAMGLOSS ®

A Steam Gloss® technológia megőrzi a poharak és porcelán edények újszerűségét. Az extra 10 perc a program végéig kiváló szárítást biztosít anélkül hogy az edények elveszítenék a fényüket.Csúszózáras mosogatószer adagoló

Az új mosószer adagoló csúszó zárral van felszerelve, és lehetővé teszi az egyszerű használatot.

Robusztus permetező kar

A mosogatógép robusztusabb permetező karokkal van felszerelve, és az erősebb vízsugárzás lehetővé teszi az edények hatékony tisztítását. Maximális mosási hatékonyság!

Csökkentett fogyasztás-9,5 L

A 3 zónára (felső kosár, alsó kosár és edénykazetta) különálló betáplálási területeknek köszönhetően mindössze 9,5 literes vízfogyasztás érhető el egy mosási ciklusban.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
145 661 Ft
Bruttó ár:
184 990 Ft
db
Cikkszám
XBEKDSN26420X
Beko DSN26420X beépíthető mosogatógép, 6 program, 14 teríték, A++ energiaosztály
Elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagoló

Könnyen nyitható adagolófedél

Ügyeljen rá, hogy ne sértse meg az ujjait, amikor megpróbálja kinyitni a mosogatószer adagolót. Az elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagolót annyira könnyű kinyitni és becsukni, hogy szinte már gyerekjáték.
SteamGloss®

Vízfoltoktól mentes poharak

Az asztal megterítve, de a poharakon mintha vízfoltok látszanának. A SteamGloss® 10 perces, kibővített melegítési ciklusa jóvoltából a poharak úgy csillognak, mint az újak. A 23%-kal* fényesebb üvegnek és 30%-kal* fényesebb porcelánnak hála a következő tálalással mindenkit le fog nyűgözni. * Külső fél laboratóriumai által tesztelve


TrayWash™

3 tálca intenzív tisztítása egy menetben

Ne hagyja, hogy a sütőtálcák és tepsik tisztításának hálátlan feladata eltántorítsa a sütés-főzéstől. A 3 tálcányi férőhelynek és az erős, nagynyomású tálcatisztító programnak hála a TrayWash™ elvégzi Ön helyett a munka nehezét. Most már a sütése eredményét is felhőtlenül élvezheti.
Egyszerűen behajtható tányértartó

Extra hely az edényeknek, fazekaknak

Minden főzéskor különféle méretű edényeket és serpenyőket használ, és szüksége van egy olyan mosogatógépre, amely mindezt megérti. Az egyszerűen behajtható tányértartó jóvoltából könnyen eltávolíthatja a tányérok rekeszét, hogy beférjenek a nagy fazekak és edények. Vége a napoknak, amikor a legnagyobb edényeket kézzel kellett elmosogatni, és milyen jó is megszabadulni ettől a munkától!Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
120 465 Ft
Bruttó ár:
152 991 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
122 039 Ft
Bruttó ár:
154 990 Ft
db
Cikkszám
XNAVDSL45X
Navon DSL 45 I szabadonálló mosogatógép, 45cm, 10 terítékes, A++ energiaosztály, inoxEnergia
Energiaosztály
A++


Éves energiafogyasztás
211 kWh


Mosási hatékonyság
A


Szárítási hatékonyság
A


Vízfogyasztás
11 liter/ciklusProgramok
Programok száma
5Méretek
Szélesség
45 cm


Magasság
85 cm


Mélység
60 cmTovábbi tulajdonságok
Terítékek száma
10


Kijelző
Nincs


Zajszint
49 dBVan raktáron
Részletek
Nettó ár:
75 583 Ft
Bruttó ár:
95 990 Ft
db
Cikkszám
XNAVDSL60
Navon DSL 60 Mosogatógép 12 teríték #inox leírásaNem akarod a mosogatásra pazarolni az idődet és örülnél, ha kevesebb vizet tudnál használni? Ez a Navon mosogatógép egy mosogatással akár 12 terítéket is képes elmosni, miközben Te arra fókuszálhatsz, ami igazán fontos. Ezzel a készülékkel nem kell tartanod a túlzott költségektől, mivel az A++ energiaosztályba került besorolásra.

Jellemzői:
- 60 cm-es beépíthetőség
- Energia osztály: A++
- LED kijelző
- Energiafogyasztás: 0,90 kWh
- Éves energiafogyasztás: 258 kWh
- Szárítási hatékonyság: A
- Vízfogyasztás: 12 L
- Zajszint: 49 dB
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
78 733 Ft
Bruttó ár:
99 991 Ft
db
Cikkszám
XWPRODDG116
A WPRO zsíroldószer hatékonyan távolítja el a mosogatógép belsejéből a zsíros szennyeződéseket és az ételmaradékokat. Megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását és tökéletes tisztaságot biztosít.
Használati utasítás: A doboz teljes tartalmát szórja az üres mosogatógép adagolókamrájába. Indítson el egy előmosás nélküli hosszú programot. A tisztítást 6 havonta ajánlott megismételni.
Kizárólag üres készülékben alkalmazza!!
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 331 Ft
Bruttó ár:
1 691 Ft
db
;