Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XNAVHSBS337FX
Energiahatékonysági osztályban F besorolással rendelkezik, így energiatakarékos működést biztosít, ami hozzájárul a hosszabb távú költségmegtakarításhoz. A hűtőszekrény környezetbarát módon működik, csökkentve a káros hatásokat az energiafogyasztás terén.

A hűtőrész tágas belső teret kínál 237 literes kapacitással, így elegendő helyet biztosít az élelmiszerek, italok és egyéb hűtendő tárgyak számára. A polcok állíthatóak, ami lehetővé teszi a tárolóhelyek testreszabását a különböző méretű és formájú tárgyaknak.

A fagyasztórész további 125 literes tárolókapacitást kínál, így elegendő helyet biztosít a fagyasztott élelmiszereknek és a hülönleges desszerteknek. A fagyasztórészben találhatók kivehető fiókok és polcok, amelyek praktikus elrendezést biztosítanak, lehetővé téve a könnyű hozzáférést a tárolt tárgyakhoz.

A Navon H SBS 337 FX hűtőszekrény rendkívül csendes működéssel büszkélkedhet, mindössze 40 dB zajszinttel. Ez ideális megoldás a nyugodt környezetet kedvelők számára, hiszen a csendes működés nem zavarja a mindennapi tevékenységeket, pihenést vagy munkát.

Összességében a Navon H SBS 337 FX hűtőszekrény kiváló választás a modern háztartások számára, akik egy megbízható és stílusos hűtőszekrényt keresnek. Energiahatékonysága, tágas belső tér, könnyen testreszabható tárolóhelyek és csendes működési funkciói révén a konyhai élet sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válnak vele.

Méretek (Szé x Mé x Ma): 790 x 620 x 1800 mm
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
224 990 Ft
db
;