Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
169 291 Ft
Bruttó ár:
215 000 Ft
db
Cikkszám
XMIDMWE212CRDN8QRE1
MIDEA MWE2-12CRDN8-QRE1 ABLAKKLÍMA R32


R32 hűtőközeg
DC Inverter kompresszor
Kis méret
Alacsony zajszint
Kompakt
Hermetikusan zárt rendszer
NKVH regisztráció/telepítési nyilatkozat nélkül vásárolható
3,5 kW hűtés
CSak hűtés üzemmód
Méret: 560 x 400 x 670 mm

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
118 102 Ft
Bruttó ár:
149 990 Ft
db
Cikkszám
XSAMAR12TXHQASINEU


Fogyassz kevesebb energiát.

A digitális inverter technológiával, gyakori ki- és bekapcsolás és nagyobb hőingadozás nélkül tarthatod meg a kívánt hőmérsékletet.Gyors és hatékony.

A ventillátor a gyorshűtés üzemmódban a leggyorsabb, ezáltal pillanatok alatt hűti le a szobát, helyiséget.Az egészség a legfontosabb.

A mosható HD filterrel a belélegzett levegő is tisztább. A mosható filter hatékonyan szűri a légszennyeződéseket, allergéneket, penészt és az állatszőrt.Good Sleep üzemmód.

Mindenki szeret nyugodtan aludni, mindezek mellett a Good Sleep üzemmód is segít ebben. Automatikusan vezérli hőmérsékletet, hogy minden alváshoz ideális környezetet biztosítson. Ezáltal kevesebb energiafogyasztással, értékes alvással töltött idő alatt teljesen felfrissülhetsz.Maximális kényelem.

A 2-Way auto swing technológiával a helyiség minden sarkába egyenletes hőmérsékletet biztosít, miszerint automatikusan vezérli a légáramlás irányát, ezáltal maximális kényelmet nyújtva.Hosszan tartó hűvös.

Hűtsd le a helyiséget és tartsd szinten a DuraDin+ korrózióálló anyagból készült hőcserélővel.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
131 496 Ft
Bruttó ár:
167 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
db
Cikkszám
XSENSACMT9020C
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
114 165 Ft
Bruttó ár:
144 990 Ft
db
Cikkszám
XSENSACMT9021
Sencor SAC MT9021C Mobilklíma, 9000BTU, 1000w, FeketeA Sencor SAC MT9021C mobil klíma segítségével könnyebben fogja elviselni a forró nyári napokat. A hordozható kivitelének köszönhetően ott tudja használni ahol csak szeretné. Max. helyiség méret: 35 m2 / 91 m3 (mennyezet magassága 2,6 m). A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.MI AZ A BTU?

A BTU a British thermal unit rövidítése, ami az energia egyik hagyományos mértékegysége. A mértékegységet főleg az elektromos energiatermelésben a fűtési rendszereknél és a légkondicionálás területén alkalmazzák. Napjainkban a BTU helyét egyre nagyobb mértékben átveszi az energia SI mértékegysége, a joule.AKÁR 9 000 BTU HŰTÉSI KAPACITÁS

A készülék legfőbb előnye, hogy nincs szükség bonyolult telepítésre. A csomagolás tartalmazza az összes olyan alkatrészt, amellyel könnyedén és gyorsan összeszerelhető. A nagy és hatékony, akár 9000 BTU hűtési kapacitás kb. 2,6 kW teljesítménynek felel meg, ez A energia besorolásnak felel meg. Biztosan elnyeri a tetszését a csendes működés, ami maximális terhelésnél csak 65 dB (A) jelent. A készülék teljes környezetbarát R290 természetes hatékonyságú gáz segítségével működik.3 KÜLÖNBÖZŐ ÜZEMMÓD

Három üzemmód közül választhat az Ön igényei szerint. Lehetőség van a hűtésre, szellőztetésre vagy akár páramentesítésre is. Kellemes hőmérsékletet tud biztosítani a helyiségben 18 és 32 ° C között, így minden felhasználó számára optimális hőmérsékletet tudja kiválasztani. A páramentesítési üzemmódban gondoskodhat a könnyű és friss levegőről. A ventilátor funkció 4 különböző sebességi fokozatban áll a rendelkezésére. Max. helyiség méret: 35 m2/ 91 m3 (mennyezet magassága 2,6 m).

EGYSZERŰ ÉS INTUITÍV VEZÉRLÉS

A mobilklímát lehetősége van a készülék tetején megtalálható LED vezérlő panel segítségével, vagy akár a csomag tartalmát képező távirányítóval működtetni. A beépített 5 különböző funkció is az Ön kényelmét hivatott biztosítani.

1. Időzítő funkció

A beépített időzítőnek köszönhetően, lehetősége van a be- vagy kikapcsolási idő beállítására. Szabadon választhatja meg az működési időt, így akár már haza érkezés előtt lehűtheti lakását a kiválasztott hőmérsékletre.

2. SLEEP funkció

Az alvó funkció lehetővé teszi, hogy hatékonyan, de mégis csendesen dolgozzon a készülék, ha Ön pihenni vagy aludni szeretne.

3. ECO funkció

A hideg levegő intenzitását a mobilklíma automatikusan állítja be a kiválasztott hőmérsékletnek megfelelően, hogy fenntartsa a hatékony és ugyanakkor gazdaságos működést.

4. Automatikus memória az utoljára beállított módra

Amikor Ön bekapcsolja a készüléket, a mobilklíma automatikusan az utoljára elindított módon és hőmérsékleti szinten fog működni.

5. Önpárologtatás funkció

Normál körülmények között nem kell gondoskodnia a hűtés során keletkező víz kiöntéséről. A mobilklíma önpárologtató funkciójának köszönhetően elpárologtatja azt, miközben megőrzi a helyiség optimális páratartalmát. Beépített gyűjtő tartály (0,4 literes), elvezető csővel és telítettség kijelzővel (arra az esetre, ha a kondenzátum elpárologtató funkció a magas páratartalom miatt nem tudja ellátni a feladatát).

A készülék automatikusan kikapcsol, amennyiben a gyűjtő tartály megtelik vízzel.

JELLEMZŐK:


Függőleges lamellák automatikus mozgatása
Kompresszor fagyás elleni védelem
A mosható levegőszűrő kiszűri a mechanikus szennyeződéseket és megelőzi a por felkavarodását
4 kerék és beépített fogantyú a kényelmes mozgatáshoz
Áramkimaradás esetén, az utoljára beállított üzemmód automatikusan bekapcsol az áramellátás helyreállítása után

TÁVIRÁNYÍTÓ:


LED kijelzővel
24 órás időkapcsoló
Automatikus ki- és bekapcsolás
60 perces lépésekkel


MELEG LEVEGŐ ELTÁVOLÍTÁSI MÓDJAI A HELYISÉGBŐL:


Falba fúrt lyukon keresztül
Balra vagy jobbra nyitható ablakon keresztül
Felhúzható ablakon keresztül


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:


Tápfeszültség: 220 - 240 V
Hűtőteljesítmény: 9 kBtu / óra
Teljesítmény: 1000 W
EER hűtési tényező: 2,6
Páramentesítő kapacitás: 1 liter / 24 óra
Kondenzátum tartály: 0,4 liter
Hűtőközeg típusa és mennyisége: R 290 / 205g
Légáramlat: 290 m3 / óra
Zajszint: 65 dB
Max. helyiség méret: 35 m2 / 91 m3 (mennyezet magassága 2,6 m)
Méretek: 440 × 325 × 695 mm
Súly: 29,0 kg

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
116 528 Ft
Bruttó ár:
147 990 Ft
db
Cikkszám
XSOMHF10/T
HOME Kézi, tölthető ventilátorl, 10cm, türkiz, powerbankkal

A HF 10/T Kézi ventilátor praktikus kivitelének köszönhetően nem csak ventilátor funkciót tölt be, de akár PowerBank-ként is használható. Üzemideje akár 5 óra. Kényelmes tárolási lehetőséget biztosít, hogy tokjába visszahúzható, így táskába, zsebben vagy kesztyűtartóba is elteheti.


Tartozékként adjuk hozzá a mikro USB töltővezetéket és a beépített 1200 mAh Li-ion akkumulátort.

Használja a kis helyigényű, hordozható kézi ventilátorunkat, amely gyors megoldás lehet a meleg nyári napokon.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 567 Ft
Bruttó ár:
1 990 Ft
db
Cikkszám
XTESTM36AF211232IAW
Tesla TM36AF21-1232IAW inverteres klímaberendezés
A Tesla klímaberendezésnek a beállítása Könnyű, leolvasztása intuitív és Wi-Fi kapcsolattal is vezérelhető. Élvezd a Tesla TM36AF21-1232IAW modell különleges képességeit, amellyel tökéletesen kényelmes légkört teremthetsz.

Ideális hőfok a nap minden percében
A távirányítóban elhelyezett hőmérséklet-érzékelő folyamatosan ellenőrzi az aktuális szoba hőmérsékletét. Ennek köszönhetően képes a helyiség hőmérsékletét a kívánt hőfokon tartani azzal, hogy jelet tud küldeni a klímaberendezésnek.

Turbó mód
Amikor a légkondicionáló Turbó üzemmódba kapcsol, maximalizálja hűtési vagy fűtési teljesítményét, így a helyiség gyorsan hűvösebbé vagy melegebbé válik.

Gomba és baktérium elleni védelem
A hűtés vagy a páramentesítés befejezése után a légkondicionáló aktiválja a gombaölő funkciót. Megakadályozza a gombák és a káros baktériumok terjedését, miközben fenntartja az egészséges és kellemes környezetet.

Irányított légáramlás
A vízszintes lengés funkcióval beállíthatod a légáramlás irányát, ha azt szeretné, hogy a Tesla TM36AF21-1232IAW klímából a levegő oldalra fújjon.

WiFi funkció
A légkondicionálót okostelefonnal vagy bármilyen más intelligens eszközzel kényelmesen vezérelheted, a WiFi vezérlő funkciónak köszönhetően. Nem kell a távirányítót magaddal vinned!

Intelligens leolvasztás
Ha a kondenzátor lefagy fűtés üzemmódban alacsony külső hőmérséklet idején, a Tesla klímaberendezés elindítja az intelligens leolvasztás üzemmódot.


Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
157 472 Ft
Bruttó ár:
199 990 Ft
db
;