Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XDYRESI2200
Eredeti ár: 5990 Ft Outlet ár: 4990 Ft
Kerámiatalpas
2000 w
Vízpermet funkció
Anti Calc vízkőtelenítő funkcióVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
5 090 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XMPMSTEAMEASY
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
17 490 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XROWDW3110


Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Gőzölős Vasaló Rowenta DW3110 2300W Kék Fehér és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!

Rowenta DW3110


Típus: Dry&Steam
Áram: 2300 W
Állítható gőz: Igen
Steam boost performance: 135 g/min
Termék színe: kék, fehér
Víztartály kapacitás: 0,3 L
Csöppenésellenes funkció: Igen
Spriccelő funkció: Igen
Automatikus vízkőellenesség: Igen
Folyamatos gőzkibocsátás: 35 g/min
Steam boost function: Igen
Kábelhosszúság: 2 M
Vezetéknélküli: Nem

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
16 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS18653-56
Fogyasztói igény: Egy gőzállomás mely gyorsabban siklik és könnyű tárolni. Ezért alkottuk meg a Superglide vasalótalppal rendelkező új gőzállomásunkat, mely 2x gyorsabban siklik*. Súlya könnyű, kompakt kivitelének köszönhetően tárolása egyszerű.


Superglide vasalótalp
Gyors felmelegedési idő: 1 perc 30 másodperc
Könnyű súlyú
3 Bar gőznyomás
2400 W teljesítmény
60 gramm / perc folyamatos gőzmennyiség
Levehető víztartály
Állítható gőzmennyiség és hőmérséklet-szabályzó
650 ml-es víztartály
Függőleges gőzölés
Vízkőtlenít ő funkció

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
29 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS20630-56
A 3100 W teljesítményű vasaló 15%-kal gyorsabban melegszik fel és 50%-kal gyorsabban siklik **, így könnyítve meg a munkát. A készülék kerámia talpának köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődésekkel is elbánik. A hegyes kialakítású vasalóorr és a vasalótalpon található barázdák segítségével nehezen elérhető területeket, gombközöket is könnyedén kivasalhatja.


A nagy, 350 ml-es víztartály lehetővé tesz, hogy akár 210 g gőzlöket távozzon ki a vasalóból, amivel a legmakacsabb gyűrődések is eltávolíthatók. Az erőteljes függőleges gőz ideális a függönyökön és egyéb kárpítokon található ráncok kisimításához, valamint a kiakasztott ruhák átgőzölőléséhez, felfrissítéséhez.

Akár szeret vagy utál vasalni, mindenképpen tetszeni fog az eredmény.
Gyors és hatékony vasalás

Az eddigi legnagyobb, 3100 W teljesítményű vasalónkkal, 15%*-kal gyorsabb a vasalás!


Háromszoros tisztítás

A vasaló vízkőtelenítő és öntisztító funkciójának, valamint az erős gőzlöketnek köszönhetően megelőzhető a vízkőképződés. Ezért a készülék élettartama jelentősen megnövekszik.*15%-kal gyorsabb felmelegedés, a Russell Hobbs 19330-56 Power Steam Pro vasalóhoz képest (2750 W, kerámia vasalótalp)
**50%-kal gyorsabban siklás, a Russell Hobbs 19330-56 Power Steam Pro vasalóhoz képest (2750 W, kerámia vasalótalp)Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
27 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS2442056


Akár a gyűrődéseket vasalná ki a gyermekei iskolai egyenruhájából, akár a farmerruhájából simítaná ki a mély ráncokat, ez a gőzállomás erőteljes gőzerővel gondoskodik róla, hogy Ön könnyedén végig suhanjon minden anyagon. Vízkőtelenítő funkció (24420-56) Többé nem kell aggódnia a gőzállomás gyakori vízkőtlenítése miatt, mivel az már speciális vízkőmentesítő rendszerrel kapható, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a vizet már a tartályba menet szűri és tisztítja.

Ez a víztisztító rendszer csökkenti a vízkő lerakódását, és segíti a tartályba kerülése megelőzését, így az Ön Steam Power fekete gőzállomásának víztartálya olyan marad, mint újkorában. Gőzkibocsátás: 90 g A meggyőző 90 grammos gőzteljesítményű Steam Power Steam fekete gőzállomás párásítja és könnyebben vasalhatóvá teszi a szövetet, így az eszköz készen áll a legszívósabb ráncok és redők gyors kisimítására. Jellemzők:


4,5 bar nyomás
2400 W teljesítmény
1,3 literes kivehető víztartály
Gőzkibocsátás: 90 g
Vízkőtelenítő funkció
Rozsdamentes acél vasalótalp
60 mp-es gyors felmelegedés
Használatra kész jelzőfény
Vezeték tárolása a készüléken
1,9 méteres vezeték


Adatok :


Csomagolási méret - szélesség (mm) 417
Csomagolási méret - mélység (mm) 282
Csomagolási méret - magasság (mm) 303
Csomagolt készülék súlya (g) 4 331
Cikkszám 23635046002
Tömeg 4,331 kg/db

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
34 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS2444056
Ez a Russell Hobbs Steam Power gőzállomás azoknak való, akik a vasalást ugyanolyan komolyan veszik, mint mi. Ha házimunkának tekinti a vasalást vagy küszködve birkózik meg a ruháskosárban lévő kifogyhatatlan ruhahalommal, ez a gőzállomás könnyedén átsegíti ezen a vasalási teendőkön. Nem számít, hogy a komplikált farmerruhákon vagy a makacsul gyűrődött ingeken van a sor, ez a szuper gőzállomás könnyedén kisimít minden gyűrődést, ráncot és redőt, anélkül, hogy Önnek megfájdulna a karja.

Gőzkibocsátás: 100 g

A meggyőző 100 grammos gőzteljesítménynek köszönhetően a párásítás segít megpuhítani a szövetet, hogy a legmakacsabb ráncok is kisimuljanak. Így Ön most már minden erőfeszítés nélkül, pillanatok alatt suhanhat végig a tornyosuló vasalnivalókon.

Vízkőmentesítő rendszer

Gőzállomásunkat úgy terveztük, hogy kellően védje magát a vízkő lerakódása ellen. Beépített vízkővédelmi rendszerünk révén az Ön Steam Power lila gőzállomás rendelkezik egy olyan vízkőgátló patronnal, mely már a tartályba menet segít a víz tisztításában, így csökkentve a vízkő lerakódását. Ha pedig ez nem lenne elég, beletettünk egy másik szűrőt is. Mely a rendszerbe mégis bejutott vízkövet megszűri. Ez a szűrő egyszerűen kiüríthető és tisztítható, csak a csap alá kell tartani és leöblíteni.


4,5 bar nyomás
2600 W teljesítmény
1,3 literes kivehető víztartály
Gőzkibocsátás: 100 g
Vízkőmentesítő rendszer: kivehető, könnyen tisztítható
Változtatható gőzmennyiség és automatikus kikapcsolás
Könnyű vinni és eltenni a fogantyúnak köszönhetően
Kerámia vasalótalp 60 mp-es gyors felmelegedés
Használatra kész jelzőfény
Vízkőmentesítési figyelmeztető jelzőfény
Vezeték tárolása a készüléken
Vízszintes és függőleges tárolási lehetőség
1,9 méteres vezeték

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
34 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS24650-56
Az Impact vasaló úgy van kialakítva, hogy nem árt neki ha leejted! Ha véletlenül nekiütöd a vasalódeszkának, vagy leejted vasalás közben, akkor a rugalmas gumi védőburkolatnak köszönhetően az elkerülhetetlen lezuhanás sosem jár végzetes károkkal.

Az átlagos vasalókkal szemben az Impact vasaló képes épségben maradva kiállni a testét érő ütéseket. Speciális tervezésű Dura-Coat réteg segít elnyelni az ütközés erejét, és azt mérsékelve megelőzi a sérüléseket, így biztonságban tartja szeretett vasalóját.

Ha azonban az erő nem nyűgöz le eléggé, akkor az Impact vasaló számos más, az életét megkönnyítő fantasztikus szolgáltatást is kínál - hiszen jól tudjuk, hogy a vasalás nem mindenkinek a kedvenc munkája. Ezért, amikor a makacs gyűrődésekkel kínlódva küzd, vagy már feladná a farmerek vasalását, akkor az Impact vasaló segítségére siet, és a precíziós gőzölős vasalóorrának köszönhetően könnyűszerrel kivasalhja a mély ráncokat.

Tiszta és Biztonságos
A vízkőtelenítő, csöpögésgátló és öntisztító funkciók a kosz és a vízkő felgyülemlését minimálisra csökkentik, ami azt jelenti, hogy az értékes vasalója élettartama sokkal hosszabb lesz! Az automatikus kikapcsoló funkció azokon a napokon is megnyugvással töltheti el, amikor a nagy rohanásban azt hiszi, hogy nem kapcsolta ki a vasalóját!Összes tulajdonság

Kerámia vasalótalp
300 ml víztartály kapacitás
160 g gőzlöket teljesítmény
45 g folyamatos gőzmennyiség
Száraz vasalás, gőzölés, spray, gőzlöket funkciók
„Anti-Calc vízkőtlenítő
Csepegésgátló funkció
Hegyes vasalóorr
Automatikus kikapcsolás funkció
Függőleges gőzölés
Öntisztító funkció
3 méteres vezeték
Ütésálló, max. 1,2 méter magasságig
2400 W teljesítmény
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
17 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS24800-56LIGHT & EASY BRIGHTS MANGO VASALÓ
24800-56

Ön kreatív? Szeret a kedvenc azámaira táncot lejtve picit mókázni a vasalás közben? Meg tud nevettetni bárkit a környezetében, néha még önmagát is beleértve?

Akkor te színed a bámulatos Mango sárga. Engedd, hogy merész egyénisége beragyogja a fényes és briliáns vasalóját, melynek még a vasalótalpa is színesre van festve. Nemcsak trendi és vibráló, de pont mint a személyisége, nincs benne semmi unalmas.

2m-es hálózati kábel

A 2 méteres hosszának köszönhetően csak bedugja és szinte bárhol nekiállhat vasalni. Az egyszerű kábelcséve-rögzítővel kiegészülve gyerekjáték a használata és tárolása.

Tiszta

A csöpögésgátló funkció kiküszöböli a nem kívánt fröccsenéseket és szivárgásokat, míg a vízkőtelenítő funkció meggátolja, hogy a vízkő eldugítsa a vasalóját.

Jellemzők:Kerámia vasalótalp
2400 W teljesítmény
Automatikus gőzmennyiség beállítás
Változtatható hőmérséklet beállítás
90g gőzlöket teljesítmény
30g folyamatos gőzmennyiség
240 ml víztartály kapacitás
Függőleges gőzölés
Vízpermet funkció
2 méter hosszú vezeték
Tartozék: vízbetöltő műanyag pohár

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
7 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS24830-56LIGHT & EASY BRIGHTS ZAFÍRKÉK VASALÓ
24830-56

Intuitív természete azt jelenti, hogy mindig pontosan tudja, mire van szüksége a családjának? Legyen az akár egy vasalt szoknya vagy egy okosan levasalt ing? Megnyugtató személyisége az ami mindig megvigasztalja a szeretteit, amikor rossz napjuk van?

Akkor az ön színe a Zafírkék! Becsületes és szerény természete azt jelenti, hogy nem szeret kérkedni, de úgy gondoljuk, eljött az ideje annak, hogy emlékeztessenek rá, milyen különleges is valójában.

Változtatható hőmérséklet

Könnyen beállíthatja az egyes darabokhoz megfelelő hőmérsékletet, így biztonságosan végezheti a finomabb anyagok vasalását vagy fokozhatja a hőt a farmerhez hasonló robusztusabb szövetek esetében.

Függőleges gőzölés

Ne fecsérelje az időd az olyan nagyméretű darabok gyűrődéseivel folytatott küzdelemre, mint a függönyök. A függőleges gőzölési funkció azt jelenti, hogy ezek kisimítását helyben végezheti el.

Tulajdonságok:Kerámia vasalótalp
2400 W teljesítmény
Automatikus gőzmennyiség beállítás
Változtatható hőmérséklet beállítás
90g gőzlöket teljesítmény
30g folyamatos gőzmennyiség
240 ml víztartály kapacitás
Függőleges gőzölés
Vízpermet funkció
2 méter hosszú vezeték
Tartozék: vízbetöltő műanyag pohár

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
8 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS26020-56
Russell Hobbs 26020-56 Egy hőfokú vezeték nélküli vasalóJellemzők:
? One Temperature technológia – nincs szükség külön hőmérséklet beállításra, nem égeti ki a különböző szöveteket*
? Vezeték nélküli vasaló – 6 mp-es gyors töltés**
? Kerámia vasalótalp
? 210 g gőzlöket teljesítmény
? 45 g folyamatos gőzmennyiség
? 350 ml víztartály kapacitás
? Öntisztító és „Anti-Calc” vízkőtlenítő rendszer
? Csepegésgátló funkció
? Változtatható és függőleges gőzölés
? 2 méter hosszú vezeték
? 2600 W teljesítmény


*biztonságosan használható minden vasalható szöveten
** 5-10 mp-es vasalási intervallumnálA vezeték nélküli szabadság és az egyhőmérsékletű technológia találkozása
Suhanjon végig a vasalnivalókon anélkül, hogy a vezeték mindenbe beleakadna, vagy a hőmérséklet beállítással bajlódna. Élvezze a vezeték nélküliség kényelmét és bánjon el minden gyűrődéssel és ránccal, miközben semmi sem akadályozza! Kényelmesen gondoskodhat róla, hogy szerettei mindig frissen vasalt ruhában lépjenek ki a házból.

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
28 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS2647056
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
12 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XRUS28370-56
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
34 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XSENSEC332T
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
4 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XSENSSI3520RS
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
16 990 Ft
db
  • 1
  • 2
;