Cikkszám
FIELDMANN-FZG3003

Összecsukható oldalsó asztalok
3 égős kialakítás
Beépített hőmérő

A Fieldmann FZG 3003 gázgrill nélkülözhetetlen kiegészítő minden kertben a sütés-főzés szerelmesei számára. 3 rozsdamentes acél égőfejjel, amelyek egymástól függetlenül is használhatók, és a begyújtást az beépített gyújtási rendszer biztosítja. A megfelelő hőmérsékletet a beépített hőmérő segítségével tudja ellenőrizni.A grillsütő két oldalára munkalap lett felszerelve, amely az ételek előkészítésekor vagy a már elkészült ételek tálalásához nyújt segítséget. Kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható, így bárhol könnyedén használhatja. Energiaforrásként az 5kg vagy a 10kg gázpalack szolgál.

Általában sok időt töltünk a konyhában a különböző ételek elkészítésével. A meleg nyári napokon több időt szeretnénk a szabadban tölteni, és élvezni a gyönyörű időt. Kösse össze a kellemeset a hasznossal, és süssön a szabadban.

A gáz grillsütőkkel szinte azonnal megkezdheti a grillezést. A grill egygombos működtetésével a teljesítmény egyszerűen és pontosan vezérelhető. A kezelése sokkal kényelmesebb, mint a faszenes változaté, és nincs szükség a faszén tárolására. Másrészről, a faszenes grillek legnagyobb előnye a félreérthetetlen íz és illat világ, amelyet szinte csak faszén használatával lehet elérni.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
66 922 Ft
Bruttó ár:
84 991 Ft
db
;