Cikkszám
CUR-CASUS01
5 perc alatt grillezésre kész
Kb. 1 órás grillezési idő
Nem tartalmaz vasat vagy alumíniumot
Fenntartható és környezetkímélő
Természetes anyagokból készül - szén, lávakő, bambusz és FSC-tanusított kartonpapír
Valamennyi anyagbiológiailag lebomlik
A tábortűzben teljesen elégethető, nem marad hátra hulladék
Egyenletesen magas hőmérséklet a kitűnő grillételekért
Hőszigetelés - megakadályozza a grill külső felületének felmelegedését
Alacsonyabb CO2-kibocsátás
Világszabadalmi eljárás alatt álló grilltechnológia
Mérete: hosszúsága 31 cm, szélessége 23,5 cm, magassága 5,5 cm
Súly: kb. 1100 gramm
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
3 142 Ft
Bruttó ár:
3 990 Ft
db
Cikkszám
FIELDMANN-FZG1004
A kerti grill elengedhetetlen tartozék a barátokkal való találkozáshoz egy darab grillezett hús vagy zöldség mellett, különösen a meleg nyári napokon vagy estéken. A grill nagy stabilitással és anyagszilárdsággal büszkélkedhet. Kerekek segítségével a grill maximálisan mozgékony, és egyetlen ember is kezelni tudja. Az 57 cm átmérőjű grillező felület lehetővé teszi, hogy nagyobb tárasaság számára készíthessen ételt. A grill hamutartálya könnyen eltávolítható, ami minden vonatkozásban megkönnyíti a kezelését használatkor és az azt követő tisztításnál.Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
28 269 Ft
Bruttó ár:
35 901 Ft
db
Cikkszám
FIELDMANN-FZG1014
Fieldmann FZG 1014 katlannal ellátott faszénre működő grill. A grillezési terület átmérője 54 cm. A levegőellátás a fedélen állítható. A grill kivehető hamutállal rendelkezik, lábai rozsdamentes acélból készültek. A könnyű kezelhetőség érdekében kerekekkel ellátott.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
38 976 Ft
Bruttó ár:
49 500 Ft
db
Cikkszám
FIELDMANN-FZG3003

Összecsukható oldalsó asztalok
3 égős kialakítás
Beépített hőmérő

A Fieldmann FZG 3003 gázgrill nélkülözhetetlen kiegészítő minden kertben a sütés-főzés szerelmesei számára. 3 rozsdamentes acél égőfejjel, amelyek egymástól függetlenül is használhatók, és a begyújtást az beépített gyújtási rendszer biztosítja. A megfelelő hőmérsékletet a beépített hőmérő segítségével tudja ellenőrizni.A grillsütő két oldalára munkalap lett felszerelve, amely az ételek előkészítésekor vagy a már elkészült ételek tálalásához nyújt segítséget. Kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható, így bárhol könnyedén használhatja. Energiaforrásként az 5kg vagy a 10kg gázpalack szolgál.

Általában sok időt töltünk a konyhában a különböző ételek elkészítésével. A meleg nyári napokon több időt szeretnénk a szabadban tölteni, és élvezni a gyönyörű időt. Kösse össze a kellemeset a hasznossal, és süssön a szabadban.

A gáz grillsütőkkel szinte azonnal megkezdheti a grillezést. A grill egygombos működtetésével a teljesítmény egyszerűen és pontosan vezérelhető. A kezelése sokkal kényelmesebb, mint a faszenes változaté, és nincs szükség a faszén tárolására. Másrészről, a faszenes grillek legnagyobb előnye a félreérthetetlen íz és illat világ, amelyet szinte csak faszén használatával lehet elérni.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
66 922 Ft
Bruttó ár:
84 991 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
47 236 Ft
Bruttó ár:
59 990 Ft
db
;