Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AL112405

Erős, 3 ágú vágótárcsa
Különlegesen edzett acélból
Fűhöz, gyomokhoz és bozóthoz
Hosszú éltartam
Munkaszélesség: 25 cm

A következő modellekhez:


BC 260 B-S Classic benzinmotoros fűkasza
BC 4125 Comfort benzinmotoros fűkasza
BC 4535 II Premium benzinmotoros fűkasza
Tartalék vágótárcsa benzinmotoros fűkaszához

Eredeti AL-KO tartalék vágótárcsa 25 cm-es munkaszélességgel, BC 260 B-S Classic, BC 4125 Comfort, valamint BC 4535 II Premium típusú benzinmotoros fűkaszákhoz. Az erős, különlegesen edzett acélból készült, 3 ágú vágótárcsa optimális vágási eredményt garantál gyepszegélyek, ágyások és falak mentén. A minőségi kivitelnek köszönhetően a füvet, gyomokat és bozótot még intenzív igénybevétel esetén is mindig egyformán tisztán vágja. Így kertje mindig ápolt és mutatós lesz. A vágótárcsa kényelmesen, csupán néhány mozdulattal kicserélhető.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
3 500 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AL113784
AL-KO BC 400 B Benzines kasza – a rugalmas, extra biztonságot kínáló megoldás


Független fűnyírás, ahol Ön szeretné: A BC 400 B típusú AL-KO kasza a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátor-feltöltési idők nélkül végzi – választás szerint 41 cm-es (vágódamil) vagy 25 cm-es (kés) vágási szélességben – a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes átjutásra van szükség a fűben.
Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy kerékpárfogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosít (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
A masszív, fémből készült tanksapka hosszú élettartamot garantál, és extra hozzájárulást kínál a környezet védelméhez.AL-KO BC 400 B Benzines kasza technikai adatai

A könnyen induló 1,25 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motor révén ezzel a motoros kaszával nagy teljesítményű kaszát birtokol, melyet kezdőként és hobbikertészként is kényelmesen, biztonságosan használhat. Segítségével erősen jut át bármilyen terepen – akár a nagyobb gyepeken, a magas fűben, a sövényeken vagy bozótban.

Sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 41 cm-es vágási szélességű, kíméletes damilfejet egy pillantás alatt a mellékelt 25 cm-es fémkésre cserélheti – hogy könnyebben átjusson a könnyű és közepesen nehéz terepeken! A kasza egyszerű kezelhetősége és állítható, kettős hordozóhevederje csípővédelemmel hatékony munkavégzést biztosít és gyors nyírási eredményeket garantál a területen, valamint a kerítések és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a fűnyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy egyszerűen a talajhoz érinti a nyírófejet (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
Akkumulátor-töltési időktől és kábelrengetegtől függetlenül – az Ön előnye nagy pázsitokon és félreeső területeken.
Az Ön biztonságáért és a környezetért: az erős benzinmotor ellenére a BC 400 B különösen a hobbikertészek és a kezdők által könnyen és biztonságosan kezelhető, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, az optimális súlyelosztásnak, a kényelmes markolatnak és hordozó elemeknek. A stabil, hosszú élettartamú fém tanksapka véd a károk ellen, és megbízhatóan megakadályozza a benzin kiszivárgását.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
81 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AL127251
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
6 750 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AL127615
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
104 700 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AL127616
Csekély károsanyag-kibocsátású, öblítőlevegős motor Erőteljes munka sok energiával – a legerősebb modellünk 1,9 kW teljesítményű motorral Biztonságos, kényelmes vezetés a széles, ergonomikus kerékpár fogantyúnak köszönhetően Stabil, 28 mm átmérőjű szárcső 130mm-es profi Fast and Easy kasza damilfejjel– A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető Ready-to-Start kapcsoló és professzionális rezgéscsillapító rendszer Hevederfüggesztő sínnel optimálisan kiegyensúlyozott Kényelmes kettősprofi hordozóhevederrel
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
109 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AN-8114
A CORTEX Hobby Vágószál kör EDR2015 2,0mm*15m cikket a Kert, kerti gépek, kültér és munkavédelem cikkcsoportban található.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
450 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AN-8808
A CORTEX Profi Vágószál kör PKR2712 2,7mm*12m cikket a Kert, kerti gépek, kültér és munkavédelem cikkcsoportban található.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
720 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
42 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
EI3411104
Az Einhell GC-CT 18/24 Li – Solo akkumulátoros fűszegélynyíróval a kert, a sarkokkal tarkított gyep és a szegélyek is egy szempillantás alatt szebbé varázsolhatók. Munkálja meg gyorsan és kényelmesen az otthonában lévő zöld területeket, és tapasztalja meg a Power X-Change nyújtotta maximális rugalmasságot. Az akkumulátoros fűszegélynyíró a Power X-Change termékcsalád erős, megbízható tagja. Az akkumulátort a Power X-Change rendszercsalád valamennyi készülékéhez használhatja - akár a kertben, akár a műhelyben dolgozik. A fűszegélynyírót Einhell flowerguard (távtartó) rendszerrel szerelték fel, amely hatékonyan védi a virágokat és a dísznövényeket a sérülésektől. A fokozatmentesen állítható, kihúzható nyél teljes mértékben igazodik a hobbikertészek igényeihez és adottságaihoz, így a vele végzett munka soha nem fárasztó. Az akkumulátoros fűszegélynyíró egy erős és nélkülözhetetlen segítőtárs, amelynek kése 8500 fordulat/perc sebességgel forogva varázsolja szebbé a gyepet, a kültéri zöld területeket és a kertben elrejtett, nehezen hozzáférhető helyeket. A kés vágásszélessége 24 centiméter. A készülékhez 20 darab műanyag kést mellékelünk. A fűszegélynyírót akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.


Power X-Change rendszer
Flowerguard (távtartó)
Fokozatmentesen kihúzható nyél
20 darab műanyag késsel
Kényelmes, kétkezes használat a pótfogantyúnak köszönhetően

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
10 910 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT000129
Damilfej a HECHT 142 BTS, 145, 151, 152 BTS, 154 modellhez.


Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
5 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT1445
Tulajdonságok:


Nagyon könnyű súlya miatt (5 kg) könnyen dönthető és irányítható.
A fűkaszára felszerelhető nagyon éles pengéjű acél kés, mellyel lehetősége van erősebb szárú nővények lekaszálására is.
Ergonómikus csúszásgátló nyele és kétkezes szarva van valamint vállpántja.
A fűkasza másik opciója pedig a fűnyíró damil felszerelése.
A damil a földre koppintással adagolható használat közben.
Adatok
Teljesítmény: 1400W
Vágó szélesség fém pengével: 26 cm, damilfejjel: 44 cm
Tömege: 5 kg
Fűkasza anyaga fém

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
52 890 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT530

Minőségi, OHV rendszerű benzinmotor
A magas forgónyomatéknak köszönhetően nem okoz gondot a sűrűbb gyep sem
Ideális kisebb telkekre
A felhasználók értékelni fogják a külső hatásoknak ellenálló fém alvázat
Gyorsan összecsukható fogantyú a könnyebb szállítás, és az Ön garázsában való helytakarékosság érdekében
A puha markolattal ellátott kényelmes fogantyú növeli a komfortos használatot a munka során
A fűnyírásnál történő kezelését megkönnyíti az első 7 colos és a hátsó 10 colos kerék, ami ezen kategórián belül inkább kivételnek számít.
A kerekek minőségi golyós csapágyakkal vannak ellátva, ami minimálisra csökkenti az ellenállást
Az elülső ütköző a gép védelmét szolgálja, és egyúttal fogantyúval is el van látva az esetleges hordozáshoz
A vágómagasság központilag történő beállítása növeli a kényelmet a munka során
Minőségi, műanyag fedéllel és töltöttségi szintet kijelző berendezéssel ellátott fűgyűjtő kosár
A gyűjtőkosár falai légáteresztő szövetből készültek, ez javítja légáramlást és a fűgyűjtés minőségét biztosítja


A HECHT 543 egy benzinmotoros fűnyíró. 4-ütemű HECHT OHV motorral van felszerelve, 98 cm3 hengerűrtartalommal, ami 2,4 LE teljesítményt eredményez.
A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 43 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének ez a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 60 mm-ig lehet állítani.
A füvet 45 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik.
A fűnyíró beindítása berántóval történik.
A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit nagyra fog értékelni például a szállításkor vagy raktározáskor.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
22 800 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT608
1,9 kg tömeg, 530 W teljesítmény, max. vágási átmérő 20mm, vágólap teljes hosszúsága 50 cm.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
17 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT610
Tulajdonságok:


A forgatható fogantyú segítségével kényelmes a munkavégzés bármilyen helyzetben. Nagy teljesítményű motorral és nagy (61 cm) vágószélességgel a legtöbb helyen elegendő munkatárs.
Feszültség: 230V / 50 Hz
Motor: 600 W
Vágókés hossz: 68 cm
Munkaszélesség: 61 cm
Max ágvastagság: 24 mm
Tömeg: 3,1 kg

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
22 500 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HCT-HECHT630

HECHT 630 600 W elektromos fűszegélynyíró
Nagyon könnyű a súlya (2,8 kg) dönthető és könnyen használható
Teleszkópos nyéllel rendelkezik és állítható vágófeje miatt a járda mellett is használhatja anélkül, hogy a damil hozzáérne a járdához és elkopna
Félautomata fej biztosítja a damil adagolást
A távtartó segít a járdától vagy kerítéstől való távolság megtartásában

Típus
Elektromos fűkasza


Teljesítmény
600 W


Tömeg
2.8 kgVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
26 700 Ft
db
  • 1
  • 2
;