Cikkszám
XELEERN2001BOW

Beépíthető hűtőszekrény

A hűtőbe épített 4 csillagos fagyasztórekesz tökéletes hely azoknak a fagyasztott élelmiszereknek, melyeket gyakrabban használ. -18°C-on tartja jó formában az élelmiszereket.

   
   
   
Van raktáron
Nettó ár:
96 843 Ft
Bruttó ár:
122 991 Ft
db
Cikkszám
XGORRKI4181E1

Palacktartó rács

A Gorenje hűtőgépeiben a palackok nem foglalják el a helyet az ajtórekeszekben és az üvegpolcokon, ahova kényelmesen lehetne más dolgokat pakolni; a kifejezetten e célra tervezett palacktartók biztosítják a tárolóhely optimális kihasználtságát.  
 
CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással Gyümölcsök és zöldségek, mintha egyenesen a kertből lennének A friss gyümölcsök és zöldségek gyorsabban romlanak bármely más élelmiszernél. Azon túl, hogy ez a rekesz frissen tart minden fajtájú gyümölcsöt és zöldséget, e tágas, 36 literes rekesz lehetővé teszi, hogy mi magunk állítsuk be az éppen behelyezett élelmiszernek legjobban megfelelő páratartalmat. A szabályozó csúszka mozgatásával egyszerűen tudjuk szabályozni a nedvesség szintjét, ezzel meghosszabbítva a behelyezett termékeknek fogyaszthatóság szempontjából vett élettartamát.  
 
 
Elég hely akár egy XXL-es méretű pulyka tárolásához Ez a fagyasztórekesz a legnagyobb a készüléken belül és ideális nagyobb méretű darabok mint egy egész pulyka, néhány pizza vagy épp torták tárolásához.  
 
Extra hely, ami nincs szem előtt A rejtett rekesz extra tárolási kapacitást biztosít fémdobozos vagy más hasonló termékhez a CrisZone zöldségtároló rekesz alatt.  
 
Kevesebb jég, kisebb energiafogyasztás. A FrostLess rendszer jelentősen csökkenti a készülékben a dér, illetve jégképződést, így a kézi leolvasztásra csak ritkán van szükség. Ezen felül a FrostLess rendszer hatékonyan hozzájárul az energiafogyasztás csökkenéséhez.  
 
Azért, hogy az Ön hűtőgépe is pihenhessen Az EcoMode gazdaságos üzemmód jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, amikor a tulajdonos hosszabb időre távol van otthonról. Mivel ilyen esetben a hűtő ajtaját ritkán, vagy egyáltalán nem nyitják ki, ennek az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik ehhez a helyzethez, ami maximális energiamegtakarítást eredményez.
Van raktáron
Nettó ár:
110 229 Ft
Bruttó ár:
139 991 Ft
db
 ;