Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
14 165 Ft
Bruttó ár:
17 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
25 189 Ft
Bruttó ár:
31 990 Ft
db
Cikkszám
MAK-199137-9
50 db-os kiszerelés
• 0,8 mm vastagságú huzal
• Egy tekercs hozzávetőlegesen 120 db kötözésre alkalmas
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
44 803 Ft
Bruttó ár:
56 900 Ft
db
Cikkszám
MAK-DCM501ZAR


LXT és CXT Li-ion akkumulátorokkal egyaránt működik
Egyszerű használat
Praktikus megjelenés
Víz nélküli forralás megakadályozása, ezzel védve a gépet a leégéstől
A jelenleg legerősebb 6,0 Ah-ás LXT akkumulátorral (BL1860B) több, mint fél liter, azaz 6 csésze kávé főzhető
Makita DCM501Z hordozható kávéfőző kell mindenkinek, aki a koffeindózisról semmilyen körülmények között nem akar lemondani. A japán Makita márka a professzionális szerszámhasználók körében etalon kategóriát képvisel.

Azok használják, akik munkájukban nem alkudhatnak meg a minőség és hatékonyság rovására. A munkagépek hálózati konnektortól függése rég megszűnt, amióta nagyteljesítményű akkumulátorok képesek energiát szolgáltatni huzamosabb időre is. Többféle feszültségértéken különféle amperitással nagy energiaigényeket is el tudnak látni.Nagy ötlet, hogy a Makita mérnökei a kávéfőzést összeházasították az akkumulátoros tápellátással. Megszületett a Makita DCM501Z hordozható kávéfőző és ebben sem tűrnek kompromisszumot. Kiképzése folytán többféle akkutípust is elfogad, hogy ne lehessen a használt célszerszám konkrét akkumulátora a szűk keresztmetszet.18V, 14.4V vagy 10.8V feszültséggel 6A vagy 4A áramerősséget előállító akkumulátorokhoz passzol. Másfél kilót nyom akkumulátor nélkül, nem súly egy kávéra vágyónak. Lecsukható hordfüllel látták el és még egy termo-pohár is jár hozzá.

18 voltos akkumulátort feltételezve a negyedliteres tartályából amerikai típusú (csepegtetős) kávét képes készíteni. Darált nyerskávét vagy párnás (pod) kiszerelést is befogad. Körülbelül 4 perc alatt állít elő egy adag kávét, gyárilag egy teljes akkufeltöltéssel 5 csészényi fekete italra méretezték.Egy nyomógombbal indítható a kávéfőzés és használat után a zaccal teli tartályt kell csak üríteni.

Leszállított tartozékok:


Akku és töltő nélkül!
Fém bögre
Műanyag bögrefedő
Adagolókanál

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
23 543 Ft
Bruttó ár:
29 900 Ft
db
;