Cikkszám
XHAUMG800
Hauser MG-800 Húsdaráló, 800W, fehérJellemzők:


Kompakt kivitelű húsdaráló, mely minimális helyet foglal a konyhában, ugyanakkor masszív motorjának köszönhetően nagy mennyiségű hús darálására képes, akár 1,3 kg/perces darálási teljesítményt nyújt.
Csigás paradicsompasszírozó puha gyümölcsökhöz és zöldségekhez, mely segítségével könnyen és gyorsan elkészítheti otthon a zöldség és gyümölcsleveket.
800 W maximális teljesítmény, 300 W névleges teljesítmény
Egyszerűen hordozható a beépített fogantyúnak köszönhetően
Három különböző méretű acél vágórostély az eltérő finomságú darált hús elkészítéséhez
Rozsdamentes acél vágókés
Kolbász- és hurkatöltő
Kebbe készítő
Tömőrúd

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
22 039 Ft
Bruttó ár:
27 990 Ft
db
Cikkszám
XMPMMMM07M
MPM MMM-07M Húsdaráló, 1800WA konyha szerelmeseinek az MPM márka az MMM-07M húsdarálót ajánlja. A készülék számos tartozékkal van felszerelve, amelyek megkönnyítik az ételek elkészítését.Magas munkahatékonyság - NAGY TELJESÍTMÉNY

Az MMM-07M húsdaráló nagy teljesítményű, 1800 W-os. A készülék rendkívül hatékony és gyors munkát garantál. A fém őrlőkamra egy gomb segítségével kivehető, ennek köszönhetően könnyen tisztán tarthatja a készülékeket. A csúszásmentes lábak segítenek a jó tapadás fenntartásában, elkerülve a berendezés állandó csúszását a konyhai munkalapon.Berendezések

Az MMM-07M húsdaráló három különböző méretű 3, 4, 7 mm-es szitával van felszerelve. Válassza a legkisebb hálót, ha különböző típusú töltelékeket vagy pástétomokat szeretne készíteni. A 4 mm-es szita tökéletes megoldás zöldségek vagy kemény sajtok őrléséhez. A 7 mm-es szita segít a házi kolbászok vagy más termékek elkészítésében.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
29 126 Ft
Bruttó ár:
36 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
db
;