Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
496 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AERAU-PQD0001Q
Részletes leírás

Az Aerauliqa QD szellőztető ventilátorok formatervezett kialakítással, törés- és UV álló ABS műanyagból készült házzal és előlappal rendelkeznek. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint (26 dB) jellemzi. Előlapja könnyen, szerszámok nélkül levehető, így a ventilátor gyorsan és egyszerűen tisztítható.

A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, mérsékelhető a hideg levegő beáramlása a szellőzeztett helyiségbe. A pillangószelep rugó nélküli kialakítása alacsonyabb áramlási és nyomásveszteséget eredményez a még hatékonyabb működés érdekében. Amennyiben az adott telepítési körülmények között nincs rá szükség, a még alacsonyabb zajszint érdekében ventilátorból könnyen, szerszámok nélkül kivehető.


A készülékbe beépített magasminőségű, 30 000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazás hosszú élettartamot biztosít, valamint lehetővé teszi az oldalfalon és a mennyezeten történő telepítést egyaránt.


Timer funkció: a ventilátor kapcsolójának lekapcsolásakor a szellőztetés nem kapcsol le azonnal, csak néhány perccel később. A késleltetett lekapcsolás (utószellőztetési idő) 1-25 perc között állítható be a felhasználói igényeknek megfelelően. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén.

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 83 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG: oldalfalra, mennyezetre, ablakba (opc. tartozékkal)
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 30 dB(A) alatt
ZAJSZINT: 26 dB (A)
FELÉPÍTÉS: axiális
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér (ral9010)
VISSZAÁRAMLÁS VÉDELEM: beépített visszaáramlásgátló
SÚLY: 0.9 kg
TELJESÍTMÉNY: 8 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
21 410 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AIRRO-01-001
Kiváló minőségű anyagokból készült primer ventilátor, amely biztosítja a készülék tartósságát, de az esztétikai értékeket is megőrzi.


A ventilátor elülső rácsának kialakítását a tengeri hullám alakja ihlette. Alkalmas mind a fürdőszobához, mind a konyhához.
A ventilátorok 230 V-os tápegységhez vannak csatlakoztatva.
Minden ventilátorunk hővédelemmel rendelkezik a túlmelegedés ellen.


MŰSZAKI ADATOK
Maximális áramlás
104 m3/h


Zajszint
39 dB


Teljesítmény
15 W


Tápfeszültség
230 V
MÉRETEK
Hosszúság
160.5 mm


Szélesség
160.5 mm


Átmérő
100 mm


Mélység
85 mmVan raktáron
Részletek
Bruttó ár:
7 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
AIRRO-01-003
pRIM háztartási szagelszívó ventilátor


A ventilátor kialakítását a tengeri hullám alakja ihlette. Tökéletes megoldás otthoni és irodai használatra
Anyaga: műanyag
Méret: 160,5 x 113 mm
Csőméret: 100 mm
Beépítési hossz: 85 mm
Névleges feszültség: 230V
Névleges frekvencia: 50-60 Hz
Névleges teljesítmény: 15W
Légszállítás: 104 m3 / h
Zajszint: 1 m 40 dB

3 m 39 dB


Fordulatszám: 2400 +/- 200 r / min
Típus: "TS" időzítős
Színe: fehér

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
10 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
BO17*30
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
7 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
CATA-00900000
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
15 701 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
CATA-00900200
Részletes leírás

A Cata E-GLASS szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-44 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Az ún. perimetrikus elszívási technológia megakadályozza az egység gyors elszennyeződését. Üveg előlapja, az egységcsomagban található célszerszám segítségével levehető, ezáltal könnyen tisztítható. Az előlap digitális kijelzővel rendelkezik, amely a helység hőmérsékletét és páratartalmát mutatja. Az alkalmazott legmodernebb gyártástechnológiának és a minőségi alkatrészek felhasználásának köszönhetően rendkívül energiatakarékos, maximális teljesítményfelvétele mindössze 8 Watt. Speciális, 40.000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazása az átlagosnál jóval hosszabb várható élettartamot biztosít. Falsíkba és mennyezetbe egyaránt telepíthető.

Ennél a ventilátornál kétféle üzemmód választható:

1. Hagyományos, egyfokozatú működtetés (szakaszos üzem). A ventilátor kapcsolóról üzemeltethető, ill. a beépített páraérzékelője indíthatja vagy leállíthatja az egységet. A beállítható utószellőztetési idő késleltetett leállítást tesz lehetővé.

2. Kétfokozatú működtetés (folyamatos üzem). A ventilátor folyamatos, csendesüzemű alapszellőztetést végez, rendkívül alacsony energiafelvétel mellett. A magas fokozatot a ventilátor kapcsolójának (lámpakapcsoló vagy külön a ventilátor működtetését végző kapcsoló) felkapcsolása vagy a magas páratartalmat érzékelő, a ventilátorba beépített szenzor indíthatja el. A kapcsoló lekapcsolásakor, amennyiben a páratartalom megfelelő szintre került, a ventilátor visszaáll az alapfokozatra. Beállított utószellőztetési idő esetén a késleltetési időtartamot követően történik az átállás.

A két üzemmód (szakaszos és folyamatos) között bármikor van lehetőség a váltásra.

Timer funkció: a ventilátor késleltetett leállását (vagy az csendes fokozatra való átállását) teszi lehetővé. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 0-15 perc között. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiségekkel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén.


Hygro funkció: a beépített páraérzékelő egység automata szellőztetést biztosít, amennyiben a helység páratartalma a megengedett küszöbértéket meghaladja. Ez az érték, fokozatmentesen állítható 40-90% relatív páratartalom között, az igényeknek megfelelően.


Digitális kijelző: alapértelmezésben a helység hőmérsékletét és páratartalmát mutatja. A készülék páraérzékelő- és utószellőztető funkciójának beállításakor a beállítási értékekre vált át a kijelző. Ezzel azonnali visszajelzést biztosít a beállításokra vonatkozóan. A beállítások végeztével a kijelző visszavált a mért értékekre
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
37 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
CATA-01011000
Részletes leírás

A Cata X-MART típusú szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Süllyesztett kialakításából adódóan a ventilátor vékony előlapja kisebb mélységi mérettel áll ki a falsíkból vagy a mennyezetből a telepítést követően, mint a nem süllyesztett típusok esetében. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrendszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.

Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető és ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű tisztítását, amelyet minden szellőztető ventilátor esetében, évente 2-3 alkalommal célszerű elvégezni a hatékony működés és a hosszabb élettartam érdekében.

A ventilátor hátsó részében, a csőcsonk végén beépített pillangószelep nagymértékben mérsékli télen a hideglevegő beáramlásának lehetőségét, központi rendszerbe történő bekötés esetén a kellemetlen szagok visszaáramlását.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 98 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG: oldalfalra, mennyezetre
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 40 dB(A) alatt
ZAJSZINT. 38 dB (A)
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér
VISSZAÁRAMLÁS VÉDELEM: beépített visszaáramlásgátló
SÚLY: 0.64 kg
TELJESÍTMÉNY: 15 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V
FORDULATSZÁM: 2500 rpm

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
15 701 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
CATA-01015000
Részletes leírás

A Cata X-MART MATIC típusú szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Süllyesztett kialakításából adódóan a ventilátor vékony előlapja kisebb mélységi mérettel áll ki a falsíkból vagy a mennyezetből a telepítést követően, mint a nem süllyesztett típusok esetében. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrendszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.

Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető és ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű tisztítását, amelyet minden szellőztető ventilátor esetében, évente 2-3 alkalommal célszerű elvégezni a hatékony működés és a hosszabb élettartam érdekében.

Automata előlap: A ventilátor előlapja automata módon nyílik (bekapcsoláskor) és záródik (lekapcsoláskor) kb. 40-50 mp késleltetést követően, amely nagymértékben mérsékli télen a hideglevegő beáramlásának lehetőségét, központi rendszerbe történő bekötés esetén a kellemetlen szagok visszaáramlását.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 98 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG. oldalfalra, mennyezetre
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 40 dB(A) alatt
ZAJSZINT: 38 dB (A)
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér
SÚLY: 0.64 kg
TELJESÍTMÉNY: 15 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V
FORDULATSZÁM: 2500 rpm

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
14 600 Ft
db
Nincs raktáron
Cikkszám
CATA-01016000
Részletes leírás

A Cata X-MART típusú szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Süllyesztett kialakításából adódóan a ventilátor vékony előlapja kisebb mélységi mérettel áll ki a falsíkból vagy a mennyezetből a telepítést követően, mint a nem süllyesztett típusok esetében. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrendszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.

Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető és ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű tisztítását, amelyet minden szellőztető ventilátor esetében, évente 2-3 alkalommal célszerű elvégezni a hatékony működés és a hosszabb élettartam érdekében.

A ventilátor hátsó részében, a csőcsonk végén beépített pillangószelep nagymértékben mérsékli télen a hideglevegő beáramlásának lehetőségét, központi rendszerbe történő bekötés esetén a kellemetlen szagok visszaáramlását.

Timer funkció: a ventilátor késleltetett leállását teszi lehetővé. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 3-15 perc között. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelyiségek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 98 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG. oldalfalra, mennyezetre
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 40 dB(A) alatt
ZAJSZINT: 38 dB (A)
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér
SÚLY: 0.64 kg
TELJESÍTMÉNY: 15 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V
FORDULATSZÁM: 2500 rpm

Nincs raktáron
Bruttó ár:
19 601 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
CATA-01070000
Részletes leírás:

Low Noise változat: Zajcsökkentett kivitelének köszönhetően 7 dB-el alacsonyabb zajszint mellett szellőztet a standard Silentis 10 típushoz képest.

A Cata Silentis szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető ill. ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, amely a várható élettartamát pozitívan befolyásolhatja.


A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 90 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG: oldalfalra, mennyezetre
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 40 dB(A) alatt
ZAJSZINT: 30 dB (A)
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér
VISSZAÁRAMLÁS VÉDELEM: beépített visszaáramlásgátló
SÚLY: 0.64 kg
TELJESÍTMÉNY: 15 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V
FORDULATSZÁM: 2500 rpm

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
9 000 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
GONAL-TP1052
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
Egyedi ár
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HANVM250250K
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
5 585 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HANVM300300K
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
7 840 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
HAVM140B
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
860 Ft
db
  • 1
  • 2
;