Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XBLAAHS601
AROMATERÁPIÁS FUNKCIÓ
Az aromaterápiás funkció bekapcsolásához az alábbiaknak megfelelően járjon el:1. Vegye ki az aromaterápiás modult.
2. A szivacsra helyezzen pár cseppnyi vízben oldódó (levegőpárásító készülékekbe megfelelő) aromaterápiás olajat
3. Helyezze vissza a helyére az aromaterápiás modult. Az illat kibocsátása a párásító bekapcsolásakor indul el.
4. Amennyiben meg szeretné szakítani az illatosítást, vagy a készülék hosszabb ideig használaton kívül lesz, vegye ki a szivacsot az aromaterápiás modulból, majd mossa azt meg.
ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
Ennek a gombnak a lenyomása az éjszakai mód bekapcsolását, a kijelző elaltatását, valamint a párásító automatikus működését eredményezi. Figyelem: A gomb hosszabb lenyomásával (3 másodperc) kikapcsolhatóak a billentyű lenyomásakor kiadott hangjelzések. A hangjelzések bekapcsolásához ismételten hosszabb ideig tartsa lenyomva a gombot.

AUTOMATIKUS MÓD
A gomb lenyomása az automatikus mód bekapcsolását eredményezi Az automatikus mód 55%~68% közötti páratartalmat fog fenntartani az erősség megválasztásakor figyelembe véve a környezeti körülményeket.

A párásító gyantás szűrővel van ellátva, mely csökkenti a víz keménységét. Ajánlott a szűrő cseréje 3–6 havi használat után (a víz keménységének függvényében). Ajánlott szűrő: Blaupunkt ACC001.
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
27 990 Ft
db
Nincs raktáron
Cikkszám
XTESTAPA3
Tesla Air3 Légtisztító, 22? területre, 99.95% szűrési százalékkal, WIFI funkcióval, Fehér

?

TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLETLélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 3 légtisztító ideális működési területe 22m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHATSoha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.EGYSZERŰ, OKOS, KECSESTesla Air Purifier 3 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 200m3.TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBENMinden amire szüksége van egy Wi-Fi - és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉTA Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat, ezzel biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt.ÉREZZE AZ EREDMÉNYTMondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! Nagy szűrési hatékonyságával és különféle szűrési lehetőségeivel a Tesla légtisztító segít kiküszöbölni azokat a részecskéket, amelyekre nincs szüksége.LEVEGŐ HÓNAPOKIG

Tesla Air Purifier 3 arra tervezték, hogy törődjön az egészségével. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig - nyugodtan lélegezzen.MŰSZAKI JELLEMZŐK


Szűrő típusa: Aktív szénszűrő HEPA
Lefedett felület:22 m2ű
Tápfeszültség: 220 V
Légáramlás: 200 m3/h
Vezérlőpanel típusa: Érintőképernyős
Zajszint: 52 dB

Nincs raktáron
Bruttó ár:
36 990 Ft
db
;