Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMCI5538
A 38 mm-es hajsütővas a hajad természetes dússágának fokozásával tökéletesen megfelel leomló, laza hajfürtök kialakítására. Ideális eszköz a hétköznapi megjelenésed színvonalának emeléséhez, vagy a különleges alkalmakra egy kis bűbáj kölcsönzéséhez, továbbá kialakításának köszönhetően a 38 mm-es hajsütővas használata egyszerű.

Ezzel a kerámia-titán hajsütővassal gubancoktól mentes, sima és bársonyos eredményt érhetsz el. Az ionos turmalin bevonat négyszer erősebb védelmet biztosít a szabványos kerámia bevonathoz képest, ezáltal lehetővé téve a hajad egészséges megjelenésének megőrzését. A készülék antisztatikus és sima csúszási képességének köszönhetően mindenkor gyönyörűen kinéző nagy ívű fürtöket és hullámokat kreálva egyszerűen végezheted a hajad formázását.

Mivel a felfűtési ideje alig 30 másodpercig tart, így percek alatt készen állhatsz az indulásra. Nyolc különböző hőmérséklet fokozatból választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet - attól függően, hogy tartós és dús frizurát akarsz kialakítani, vagy az alacsony hőmérséklet segítségével fokozottabb védelmet kívánsz biztosítani a hajad számára.


Titán-kerámia bevonat
Négyszeres védelem titán bevonattal:*
anti-sztatikus
kerámia
turmalin-ionos
speciális finomra csiszolással kialakított felület
38 mm átmérőjű kialakítás a természetes, lazább loknik kialakításához
Változtatható hőmérséklet beállítási lehetőség: 140 - 210°C
8 hőmérséklet beállítási lehetőség
Félperces, gyors felmelegedés
Működést jelző LED
Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
A sütővas vége hideg marad
Körbeforgó vezeték
Biztonsági támasz
Automatikus feszültségilleszkedés

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
12 490 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XREMS8500

Ez a hajkisimító hőre aktiválódó, E vitaminban gazdag marokkói argánolaj összetevőket tartalmazó vitaminos kondicionáló technológiával ellátott újgenerációs kerámia lapok alkalmazását jelenti
Rugalmas simító lapok
Digitális hőmérsékletszabályozás LCD kijelzővel, 9 beállítási lehetőséggel: 150 - 230 C°
15 mp-es, gyors felmelegedés
Turbo Boost funkció: azonnali legmagasabb hőfok eléréséhez
Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
Biztonsági retesz
Körbeforgó vezeték
Automatikus feszültségilleszkedés

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
21 390 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Cikkszám
XSENSHI5300GD
A Sencor SHI 5300GD hajvasaló fésűs kialakítású lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. Egy speciális funkciónak köszönhetően, lehetőség van a hajnedvesítésére gőzzel, a kíméletes hajápolás és a tökéletes frizura érdekében. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. Lehetőség van a hőmérséklet egyéni beállítására 170 - 230° C között. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet. TITÁN BEVONATÚ VASALÓFELÜLET A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz. HIDEG GŐZ FUNKCIÓ Az SHI 5300GD hajvasaló egy speciális funkcióval lett felszerelve. A hideg gőz funkció hatékonyabbá teszi a hajvasalást és mellette védi is a hajaszálakat. A hajvasalón a gőzgomb megnyomásával ez a funkció automatikusan aktiválódik. 4 ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET HAJTÍPUSTÓL FÜGGŐEN Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 4 különböző hőmérséklet közül választhat 170/190/210/230 ° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot. FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem. BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT A Sencor SHI 5300GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben. CSOMAG TARTALMA Hajvasaló készülék Víztartály Utazó tok
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
15 990 Ft
db
;