Cikkszám
EI4514114

A Power X-Change család tagja
Optimális megvilágítás a nagy teljesítményű LED-eknek köszönhetően
Nagy rugalmasság a dönthető lámpafejnek köszönhetően
Univerzális felhasználás a számos rögzítési lehetőségnek köszönhetően
A hibrid funkció biztosítja az állandó üzemkész állapotot (kábellel is üzemeltethető)

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
17 990 Ft
db
Cikkszám
EI4514130
A TE-CL 18 Li - Solo akkumulátoros lámpa egy nagy teljesítményű és nélkülözhetetlen segítőtárs, ha sötétben vagy rosszul megvilágított helyeken kell dolgoznia. Az extra erős fény biztosítása érdekében a lámpát 3 nagy teljesítményű LED-del szerelték fel. A különösen alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a lámpa rendkívül hosszan, akár 33 órán át is képes világítani. Az optimális megvilágításról a 135°-ban fokozatmentesen állítható fej gondoskodik, melynek szórásszöge tetszőlegesen bővíthető és szűkíthető. A Softgrip borítású fogantyúnál fogva könnyedén mozgathatja ezt a strapabíró eszközt. A TE-CL 18 Li – Solo akkumulátoros lámpa a Power X-Change termékcsalád tagja, és így valamennyi PXC-akkuval üzemeltethető. Az akkut és a töltőt külön vásárolhatja meg.


A Power X-Change termékcsalád tagja
3 nagy teljesítményű LED a kivételes megvilágítás érdekében
Alacsony energiafogyasztás, akár 33 órás világítási időtartam
Állítható szórásszög (fókuszált vagy széles megvilágítás)
135-ban fokozatmentesen állítható lámpafej
Masszív készülékház fogantyúval és Softgrip felületekkel
Akku és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
11 901 Ft
db
Cikkszám
GRA58G011
GRAPHITE dekopírfűrész, a 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ akkumulátorokkal kompatibilis. A berendezés maximálisan 80 mm vastag (fa) és 10 mm (fém) munkadarabok precíz és gyors vágásához alkalmas. A fordulatszabályozó egységgel a munka percenként 0 és 2400 rezgés között állítható.
A dekopírfűrész alumínium talppal rendelkezik, mely 0° és 45° közötti terjedelemben jobbra és balra dönthető. Három fokozatú ingamozgás szabályozási lehetőséggel rendelkezik és lehetővé teszi az egyes anyagokat gyorsabban vágni. Az elektromos szerszám szerszámmentes fűrészlap cserélő rendszerrel és a munkahelyet megvilágító LED diódával került felszerelésre.
A dekopírfűrész pengéje (25 mm mozgás) áttetsző biztosító tokban van, ennek anyaga tartós polikarbonát. A berendezés befogója T típusú fűrészlapok használatára alkalmas. A fűrész markolata véletlenszerű bekapcsolás ellen védő retesszel van ellátva, továbbá fogás helyének csúszásgátló bevonata kényelmessé és biztonságossá teszi a munkavégzést. A megmunkált anyagok keletkező por hatékony eltávolításának érdekében a dekopírfűrész lefújó és poelevezető rendszerrel került felszerelésre.

Műszaki adatok:
Termék magassága: 20,7 cm
Termék szélessége: 8,1 cm
Termék mélysége: 20,7 cm
Egyéb szolgáltatás, világítás, digitális kijelző, vonalkijelölés: LED világítás
Nyél, markolat anyaga: csúszásgátló
Tömeg: 2.12 kg
Löket hosszúság: 25 mm
Löketszám szabályozás: van 0-2400
Porelszívó csatlakozás: van
Porzsák, forgácsdoboz, porszívó csatlakozási lehetőségek: van
Max. vágási vastagság fában és fémben: 80/10 mm
Méret: 8,1x20,7x20,7 cm
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
18 390 Ft
db
Cikkszám
HIK-UB18DJL
Lámpa HIKOKI (Hitachi) akkumulátorhoz Választható világítási mód A lámpa helyzete függőleges és vízszintes irányban 5, illetve 7 fokozatban állítható Elemlámpa üzemmódban 6000 lm fényerő Hosszú üzemidő Praktikus akasztó Csak gép, akku és töltő nélkül!
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
14 901 Ft
db
;