Tesla Air 6 légtisztító berendezés

Tesla Air6 Légtisztító, 36㎡ területre, WIFI funkcióval

 

TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

 

Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 6 légtisztító ideális működési területe 36m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

 

Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

 

Tesla Air Purifier 6 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 300m³.

TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

 

Minden, amire szüksége van egy Wi-Fi - és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

 

Túl száraz a levegő, amelyet belélegez? Párásítsa és akadályozza meg a sok irritációt és légzési problémákat okozó szárazságot. Tartsa a levegő nedvességét kellemes szinten, vagy lélegezze be a friss levegőt? Nem kell választania - a Tesla légtisztító párásító lehetőségével mindkettő elérhető.

ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

 

A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat.

LEVEGŐ HÓNAPOKIG

 

Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig - nyugodtan lélegezzen.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Szűrő típusa:Aktív szénszűrő HEPA
 • Lefedett felület: 36 m²
 • Maximálsi teljesítmény: 68 W
 • Tápfeszültség: 220 V
 • Sebesség fokozatok: 3
 • Légáramlás: 300 m³/h
 • Vezérlőpanel típusa: Digitális
 • Zajszint: 67 dB

MÉRETEK

 • Magasság: 57 cm
 • Szélesség: 38.5 cm
 • Hosszúság: 25 cm
Cikkszám
XTESTAPA6
Termékelégedettség
Van raktáron
Nettó ár:
44 874 Ft
Bruttó ár:
56 990 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Raktáron
Szaküzletünkben ingyenesen átvehető
Azonnal Részletek
Nézze meg, melyik üzletünkben tudja személyesen megvásárolni ezt a terméket!
Értékelések
0 0 értékelés alapján
Tulajdonságok
EAN kód
3001235035031
nettó kg
4
 ;