Tesla AIR3 légtisztító berendezés

Tesla Air3 Légtisztító, 22㎡ területre, 99.95% szűrési százalékkal, WIFI funkcióval, Fehér

TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

 

Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 3 légtisztító ideális működési területe 22m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

 

Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

 

Tesla Air Purifier 3 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 200m³.

TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

 

Minden amire szüksége van egy Wi-Fi - és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

 

A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat, ezzel biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt.

ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

 

Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! Nagy szűrési hatékonyságával és különféle szűrési lehetőségeivel a Tesla légtisztító segít kiküszöbölni azokat a részecskéket, amelyekre nincs szüksége.

LEVEGŐ HÓNAPOKIG

Tesla Air Purifier 3 arra tervezték, hogy törődjön az egészségével. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig - nyugodtan lélegezzen.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

  • Szűrő típusa: Aktív szénszűrő HEPA
  • Lefedett felület:22 m²ű
  • Tápfeszültség: 220 V
  • Légáramlás: 200 m³/h
  • Vezérlőpanel típusa: Érintőképernyős
  • Zajszint: 52 dB
Cikkszám
XTESTAPA3
Termékelégedettség
Van raktáron
Nettó ár:
29 126 Ft
Bruttó ár:
36 990 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Raktáron
Szaküzletünkben ingyenesen átvehető
Azonnal Részletek
Nézze meg, melyik üzletünkben tudja személyesen megvásárolni ezt a terméket!
Értékelések
0 0 értékelés alapján
Tulajdonságok
EAN kód
3001235035024
nettó kg
3.8
 ;