Cikkszám
XDURDUAAB4
A Duracell Ultra AA ceruzaelem 4 darabos készlet leírása:
A legelterjedtebb típusú Duracell elem, töltöttség ellenőrző csíkkal! A Duracell Ultra AA ceruzaelem 4 darabos készlet nagy kapacitású, hosszú élettartamú alkáli elemeket rejt magában. Az elemek töltöttségi szintjét a Powercheck csíkon tudod ellenőrizni, a két megjelölt pontot meg kell nyomin, és az elem kijelzi, mennyi elektromosság maradt még benne! A Duracell Ultra AA ceruzaelem 4 darabos készlet jelölései: AA, LR6, MX1500.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
1 173 Ft
Bruttó ár:
1 490 Ft
db
Cikkszám
XNAPELEMESPOWERBANK
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
6 292 Ft
Bruttó ár:
7 991 Ft
db
Cikkszám
XPOWERBANK
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
2 355 Ft
Bruttó ár:
2 991 Ft
db
Cikkszám
XSTAPBC417
Merült már le a telefonod a legfontosabb pillanatban? Hagyott már cserben a tableted, mikor szükséged lett volna rá, de sehol egy konnektor? Van erre egy-két jó megoldásunk! Nézz körbe a Stansson powerbankok között, és találd meg az igényeidnek legjobban megfelelő akkumulátort! A Stansson powerbankok között találsz kis méretű elegás darabot (Classic vagy Prime termékek) , de robosztus, időjárás és strapabíró készülékek is akadnak (Adventure termékek), ha a szabadban szeretnéd használni.

Akár pár töltésre való energiát vinnél magaddal, akár egy kisebb erőművet, akkumulátoraink kapacitása között biztosan találsz neked megfelelőt! 2500 mAh -tól akár 22000 mAh -ig, egy vagy több usb porttal, digit kijelzővel, beépített kábellel, bármit keresel, szinte biztosan megtalálod termékeink között!
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
3 142 Ft
Bruttó ár:
3 990 Ft
db
;