Tristar Kontakt grill, 700 W
Kompakt kialakításával dobogtatja meg szívét a TRISTAR GR-2846 kontaktgrill. Fényuző megjelenésével, rozsdamentes acél fedelével méltó szereplője lehet háztartásának. Készíthető segítségével hús, hal vagy akár panini (olaszok kedvenc szendvicse, eredetileg focaccia kenyérbe hajtogatott sonka, mozarella és paradicsom felhasználásával készül, melyet átgrilleznek a még jobb ízhatás érdekében). A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően, biztos sikerre számíthat ismerősei körében. Recept ajánlatunk: 3-4 szál spárga 1 evőkanál majonéz 1 gerezd zúzott fokhagyma 1-2 szelet sonka 1 szelet sajt (mozzarella vagy trappista) 1 marék rukkola vagy vegyes saláta 1 baquette vagy zsömle olívaolaj 1. Vágjuk ketté a zsömlénket, vagy a kenyerünket és kicsit pirítsuk meg a sütőnkben, csak annyira, hogy ropogós legyen. Enyhén spricceljük le a spárgákat olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Amikor a kontaktgrill elég forró, süssük meg a spárgákat kb. 3-4 per alatt puhára vagy ropogósra. Tegyük félre. 2. Keverjük össze a majonézt és a fokhagymát egy kis tálban. Nyissuk szét a kenyerünket / baquette-et. Fektessük bele a sajtot, a sonkát, a rukkolát/salátát és a spárgát és kenjük meg a majonézzel. Tegyük vissza még pár pillanatra a kontaktgrillbe a szendvicset, ameddig a sajt megolvad. (forrás: mytaste.hu).